Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van aki Tesco-s motorolajat...

Van aki Tesco-s motorolajat használ?

Figyelt kérdés

Valahogy nekem eszembe nem jutna belerakni, de egyrészt nem lenne a polcokon ha nem lenne rá kereslet, másrészt a hátulján van néhány specifikáció feltüntetve, úgyhogy elvileg hozza amit kell.

Van valakinek tapasztalata vele?

tegnap 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, csak úgy nem rakhatnák rá a specifikációkat, ha mégis megtennék komoly jogi következményeket kockáztatnának. Amúgy van az a szint és jármű ahol már mindegy a minőség, csak olaj legyen és folyjon.
tegnap 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan olyan motoroolaj mint bármelyik olcsó. A tesco is beszerzi valamelyik cégtől, szerintem semmi ördögi nincs a használatában, ha a neked kellő specifikáció rajta van.

Mert egy Mannol/Würtemberg/AZ Meisterteile mennyivel "komolyabb". Naponta több köbméter fogy ezekből Magyarországon, és nem hallani tömeges géphalálról. 😉

tegnap 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor én is néztem Kb. annyiba kerül mint a Mannol, és akkor inkább Mannolt vennék, mert az azért az elég elfogadott olaj, sok szervíz használja, én inkább azt raknám az autómba.
tegnap 23:01
 4/4 A kérdező kommentje:
azt nem írta a címke, hogy ki a gyártó, csak azt hogy Csehországból származik. Lehet hogy ugyan ez az olaj sok más márkanéven és drágábban is jelen van a piacon?
ma 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!