Akksit hol érdemes venni? Pl. Tesco meg ilyen helyeken olcsóbb mint az akksisnál?
Tesco? Még véletlenül se.
Inkább menj be autós boltba, vagy UNIX esetleg Bárdi...
Élelmiszer áruházban én nem láttam még normális akkut. Vagy a no-name van, de még Boschból, Vartából is csak az "S3", "Black" gagyi kategóriás. Aztán megy a neten a szétkürtölés hogy felesleges márkás akkut venni, mert micsoda kaka. Így születnek a városi legendák...
Akkut szerintem autósboltben érdemes venni. De nem a méregdrága bárdi/unxban! Hanem zsu.hu, kauffer, kovácsautó, stb...
Cipőt a cipőboltból.
Vedd az aksisnál. A vételárért még be is szereli és otthagyhatod a régit, ami egyébként is veszélyes hulladék és csak a gond van vele ha a nyakadon marad.
Beirod arukeresore hogy akkumulator, bejelolod hany Ah-s kell neked, esetleg nezheted a magasabb inditoaramot is, meg hogy jobbos vagy balos akksi.
Utana megnezed hol adjak a legolcsobban, es ott veszed meg.
Annal olcsobbat nem fogsz talalni sehol, max ha van autoszerelo ismerosod, akinek van nagy kedvezmenye az alkatreszes cegekhez.
Én az akku partnertől rendeltem és megvagyok elégedve vele.
ÉS csak is EXIDE akkut.
De a Tescó is jó, akármit mondanak is.
"otthagyhatod a régit, ami egyébként is veszélyes hulladék és csak a gond van vele ha a nyakadon marad."
Normálisabb helyeken, autósboltban be is számítják a régit 1-2 ezer forintért és nem marad a nyakadon. Legutóbb is így vettem a #4-es kommentben leírt egyik boltban. Emellett a raktárból kihozott új akkut előttem Bosch teszterrel le is tesztelték: feszültség, töltöttség, indítóáram. Ha nem tökéletes ki se adták volna. A riportot kinyomtatták, hozzátűzték a számlához. Ilyet egy élelmiszerboltban nem csinálnak.
Nem tilos hipermarketben no-name akkut venni. Ott sem lehetetlen jót kifogni olcsón ha tényleges akció van és nem az előző héten felvitt árat akciózzák vissza marketing szempontból. De nekem a fentiek miatt nagyobb a bizodalmam autósboltban ilyet venni.
végszükség esetére nagyon hasznos, hogy a hipermarketek is tartanak akksit, meg ablaktörlőt meg izzókat és egyéb apróságokat.
Viszont ha tervezett a csere akkor érdemes szaküzletben venni, minden kisvárosban találsz, de nagyobb falvakban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!