Csak engem vonzanak jobban a motorok mint az autók?
Figyelt kérdés
Különösen a Ducati panigale széria jön be annyira, hogy úgy érzem vennem kell eggyet majd.
Teljesen verseny szint még a motorok közt is.
Van még valaki, aki ugyan így lát és érez? 27f
2024. febr. 9. 10:57
2/6 anonim 

válasza:

Nem, senki más az egész világon, egy hihetetlen különleges hópihe vagy, hogy tetszenek a motorok.
3/6 anonim válasza:
27 évesen komolyan úgy gondolod, hogy ezzel csak te vagy így a világon? Húú baz dmeg....
4/6 anonim 

válasza:

Micsoda?! Soha nem hallottam ilyenről. Elmesélnéd, hogy ez hogyan alakult ki nálad? Nem cikkeztek még rólad az újságok?
5/6 anonim 

válasza:

Hú, a mindenit! Én sem hallottam még soha ilyenről. Hihetetlen szerencsés vagy. Manapság mindenki annyira ki akar tűnni, miközben semmit nem tudnak felmutatni, és már kínjukban nem tudják milyen mondvacsinált dologgal rukkoljanak elő, hogy különlegesnek látszanak. De neked nem kell ezért küzdened, olyan kártya van a kezedben, amivel garantáltan kitűnsz a tömegből.
6/6 anonim 

válasza:

Nem senkit, a motorokat azért gyártják vagy egy évszázada, mert van felesleges autóalkatrész. Senki nem akar motort, senki nem vesz és senki nem motorozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!