Miért nem vonzanak a modern dolgok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, gimnazista. Osztálytársaim mindig bulizni mennek, mindig posztolnak instára, nagy a szociális életük és engem kiközösítenek. De az a baj, hogy számomra ez mind olyan dolog amit utálnék csinálni és utálok is (Egyszer sem raktam ki insta storyt). Az öltözködésem sem nagyon izgat (Egy normális ruha) másokat pedig nagyon izgatnak ezek a dolgok. Engem sokkal jobban érdekelnek a régi dolgok, sokkal szívesebben éltem volna a 80-as években mint most. Mikor látom, hogy a korosztályombeliek bulizni mennek, de én sosem megyek, mert számomra nem élvezetes. Egyetlen egy barátom van, ő is ilyen típusú. 16 éves létünkre sokszor kimegyünk a mellettünk lévő erdőbe, és fára mászunk, meg kövekkel dobálózunk kosarazunk focizunk népdalokat éneklünk.. Mi lennénk ennyire elcseszve, vagy ez még változni fog? Gondolkodtam hogy ha felnövök elmegyek katonának, mert ott legalább elbújhatok ezektől a dolgoktól...2023. nov. 11. 20:36
1/1 anonim válasza:
Mert rosszak.
A modern azt jelenti, hogy modenr, nem azt, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!