Szerettek a mai, modern világban élni? Ha nem, akkor melyik korban, és hol élnétek szívesen?
Én nem szeretek, szerintem túl modern már, és egyre modernebb lesz. Mondom ezt úgy, hogy 16 vagyok.
Én szívesen éltem volna például az 1850-1900-as években a cári Oroszországban.
Vagy az 1900-1920-as években is.
Én inkább a jövőben élnék.
Amúgy a "mai" világ mindig "modern".
10-20 év múlva legalább annyira elmaradottnak fog tűnni a mostani világ, mint a 80-as, 90-es évek. A fejlődés gyorsul.
Mondjuk a középkor is érdekes lehetett, de az meg már nagyon távol áll a mai világtól, például a szokásokban, etikettben, életstílusban...stb.
De ha ettől eltekintek, hogy ezek túl idegenek lennének tőlem, attól még mondjuk pár hetet szívesen élnék az 1200-1300-as években, ha lehetséges lenne.
Mi olyan érdekes a jövőben? Egyre jobban torzul a világ, emberileg is. A mai gyerekek generációja felnőttként nagyon életképtelen lesz.
Plussz én azt sem akarom, hogy mindenki háztartásában robotok legyenek, vagy a munkákat robotok végezték, mert akkor meg az emberek el lustulnak, hisz a robotok elvégzik helyettük a feladatokat, akkor meg még lejjebb süllyed az emberiség.
Ja és én repülő autókat, meg épületeket sem akarok, utálok repülni, továbbra is a földön akarok maradni.
Talan 1900-1970
Normalis hazibulik voltak nem elfajzult drogpartyk, a fiatalok le tudtak vàlni, mindenki tudott lakast venni es megéltek a munkabérböl az emberek es relative egyenlöseg volt nem szegenyek meg gazdagok, hanem ugy atlagban mindenki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!