Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Jobban vonzana...

Lányok! Jobban vonzana titeket ha nem keresne rögtön? Kifejtve lent

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy megismerkedsz egy sráccal, baráti társaságban aki megtetszik, együtt töltitek az estét de nem történik még köztetek semmi, viszont vonzónak találod, és megadjátok egymás elérhetőségét az este folyamán, várjátok hogy másnap keressen a srác? A kérdés arra irányul, hogy úgy érdekesebb számotokra ha nem keres? Jó kinézetű lányról van szó aki megszokta hogy sokan írnak rá, és egy ilyen szituációban a legtöbb férfi rögtön keresné. Nagyobb kihívás nektek is ha nem rögtön keres meg egy jó este után?

2023. nov. 23. 19:04
 1/9 anonim válasza:
Egy ideig lehet ezzel játszani, csak végén már azt se fogja tudni hogy ki vagy, ha túl sokat vársz.
2023. nov. 23. 19:08
 2/9 anonim válasza:
Nőlj fel és hagyd abba a hülye játszmázást.
2023. nov. 23. 19:10
 3/9 anonim válasza:
Velem ez kb megtörtént. Szalonnasütésen bemutattak nekem egy nagyon helyes srácot, hajnalig beszélgettünk, küldtük a jeleket, bejelöltük egymást Facen, stb. Másnap kérdezte a barátnőm, hogy milyennek találom, mert hogy a srác rólam nagyon jó véleménnyel volt, mondtam, hogy nagyon bejön, jóképű, jófej, várom, hogy beszéljünk. Másnap valami rendezvényre ment, gondoltam, hogy nem fog keresni, de aztán nem is hallottam róla többet. Kérdeztem a barátnőm, hogy mi van vele, mert nem ilyen lelépősnek tűnt, de ő se tudta. Ráírtam én, valami semmilyenke beszélgetés lett, de semmi több. Gőzöm nincs mi történt, mert azóta párszor találkoztunk, és volt, hogy próbált megint nyomulni, de akkor már nem mentem bele.
2023. nov. 23. 19:36
 4/9 anonim válasza:

Nem keres = nem érdeklem

Keres = érdeklem.

Ha valaki nem keres, csak én keresem, akkor megkapom, hogy nyomulok a másikra, amikor az "egyértelműen" jelezte, hogy nem érdeklem.

Szóval keresd, ha játszani akarok, inkább bekapcsolom a gépet.

2023. nov. 23. 19:37
 5/9 anonim válasza:
A férjem mindig keresett engem, ha felmentem a netre, várni se kellett, máris írt. Semmi jatszmazas. Innen tudtam, hogy fontos vagyok neki és hogy érett, normális, nem infantilis.
2023. nov. 23. 20:00
 6/9 anonim válasza:
Ha egy ismerkedös este után nem keres másnap, akkor vagy nem érdeklem, vagy játszmázik - egyik sem pozitív, késöbb nem igazán lenne esélye, kivéve, ha pl elütütte egy autó és korházban van vagy hasonló komoly oka volt nem jelentkezni.
2023. nov. 23. 20:19
 7/9 anonim válasza:

Lehet hogy vonzaná de ha rengetegen írnak neki akkor pont nem veled fog foglalkozni hogy Te mikor írsz már

avagy válaszolsz neki..

En is játszottam ezt sok lánnyal de fárasztó játék ez..

Kb 70% tényleg várta hogy mikor leszek online de ez azért is lehetett mert jó hallgatóság vagyok, és rendszeresen posztoltam képeket nem magamról hanem mindenről is😂

2023. nov. 23. 20:43
 8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de annyit látok a tini lányom esetében is, hogy levágja, hogy azért ír neki a külföldre költözött volt osztálytársa minden nap többször, mert bejön neki és azért kíséri haza a zenesulis társa, mert bejön neki. Ez egy tök egyszerű képlet és nem érdemes valódi vonzalmat ezzel szétverni, bármi mást is képzelsz bele.
2023. nov. 24. 07:26
 9/9 anonim válasza:
Most te le akarsz süllyedni arra a szintre, hogy szándékosan ghostingolod a csajokat? Ha elfoglalt vagy érthető, de pár másodperc alatt ilyenkor is tudsz neki egy üzit hagyni legalább. Értem én, hogy nem érdemes mindig mindenre egyből ugrani, de azért ha tetszik, és látod az üzit, miért hagynád ott??
2023. nov. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!