Miért vonzanak valakit a visszataszító vagy visszatettsző emberek? Pl Marilyn Manson, Ozzy Osbourne, Alice cooper,stb.. Nem vagyok emós, és nem vagyok olyan mint ők. de kedvelem őket. Tettszenek de nem tudom miért. Keresztény is vagyok. Nem értem.
Ezek az emberek egyfajta megjelenítői a szellemi szabadságnak, az esetenként már idejétmúlt társadalmi konvenciók meghaladását hirdetik, még ha elég extrém módon is.
Ha már szóba került Ozzy Osbourne és a kereszténység is:
Szerintem inkább a zenét szeretik. Ozzy-ra, Alice Cooper-re sose gondoltam úgy, hogy visszataszítóak. Emlékszem, még gyerekkoromban, teljesen átlagos, sőt, visszafogott tanáraim között is volt olyan, aki az ő zenéjüket szerette.
Mansonnak meg főként ez a színpadi megjelenése. Zenei munkásságát annyira nem ismerem, mint az előző kettőt, de vannak jó számai.
Nemcsak a tipikus rocker, elvont kinézetű emberek szeretik az ilyen zenét.
Alice Cooper?
Már vagy 40 éve nem visszataszító. Előtte is inkább alternatív, egyéni volt.
Ennyiből David Bowie is az volt, Johnny Cash, Lou Reed, AC/DC...
Ne vicceljünk már!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!