Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal csajok (18-23 ) titeket vonzanak a 28-30 éves pasik ?
Hogyne :)
Mindig is szerettem az idősebb pasikat, még plusz pár év is belefér.
Drága hölgyeim, várom az érdeklődőket! ;)
37/F
Nem. 25-nél feljebb nem megyek.
20L
20 vagyok, párom 29.
Nem a kora miatt vagyok vele, de előny hogy idősebb nálam.
Kérdésre visszatérve igen, mindig jobban vonzottak az idősebbek.
#5 akkor már te lennék…
#3 voltam.
Nekem 23-33éves korig vonzóak álltalában a (jól kinéző) férfiak. Nyilván van 1-2 kivétel, de a korombeliekkel nincs meg a közös hang, se a vonzódás.
17/L
40 vagyok, és 25 éves a barátnőm.
Közben rendszeresen bepróbálkoznak 15-20 évesek is nálam (nyilván esélytelenül, szeretem a barátnőmet.) Online is, és offline is. 3 éve egy 14 éves lányka könyörgött, hogy jöjjünk össze, vagy ha azt nem is, legalább feküdjek le vele. Pár hete épp barátnőmhöz utaztam, a vonaton egy kb. 15 éves forma lány volt szinte rámtapadva. Végig leste, hogy a laptopomon mit csinálok, vagy éppenséggel csak bámult engem. Ha ránéztem, egyből rámmosolygott, azzal a tipikus flörtölős mosollyal.
Nyilván a többségnek nem jönnek be a jóval idősebb pasik, de azért látjuk, hogy vannak bőven, akiknek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!