Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal csajok (18-23 ) titeket vonzanak a 28-30 éves pasik ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 08:17
11/19 anonim válasza:
Ja, és hozzátenném... alacsony vagyok, kopaszodok, és túlsúlyos vagyok. Szóval nem is arról van szó, hogy egy görög isten lennék.
12/19 anonim válasza:
esetleg van egy jó menö vállalkozásod és fizetésed ami meglátszik
13/19 anonim válasza:
Csak 16 éves vagyok, szóval nem tudom mennyire mérvadó a válaszom, viszont nekem inkább a 20-24-es korosztály jön be. Viszont van egy barátnőm, ő nem lát 26 alatt. Szóval kinek mi igazából.
14/19 anonim válasza:
10,11-es
Mese délután.
Alacsony, kopasz, 40-es, dagi, de tini lányok bugyijukat dobálják utána.
Míg én jóképü 30-as de elküldenek mert öreg vagyok vagy gold diggerek amit rögtön leszürök
15/19 anonim válasza:
Én nem kort nézek. Hanem személyt.
Van egy srác, akit nagyon bírok. Vonzó, nagyon szimpatikus ember. Mellesleg 30 éves:c
16/19 anonim válasza:
Nem. Számomra a 0-2 év korkülönbség (a férfi javára) az ideális. És belefér még a max 5 év.
21L
17/19 anonim válasza:
Ha bejön nekem az adott pasi, akkor nyilván vonzódom hozzá, de járni nem akarnék egy ilyen korú pasival 🤔
18/19 anonim válasza:
Nekem 25 éves koromtól mindig 10-15 évvel fiatalabb bnőim vtak.
19/19 djbobo006 válasza:
42 évesen 17 éves barátnőm volt, imádtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!