Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Télen a mostani új dízeles...

Télen a mostani új dízeles autók is sokára melegednek fel mint a régebbi társaik?

Figyelt kérdés

Volt egy Seat Toledóm 1.9 dízel autóm 2004-es évjáratú. Szerettem, de a téli napokban nagyon sokára melegedett fel, fagyasztott hal voltam benne mindig.

Szó szerint 20 km után érte el az üzemi hőfokot -8 fokban. Aztán már nagyon jó meleg volt, de addig az valami embertelen volt.

Mostani benzines autóm 2.0 motor van benne és 5 km után meg kell benne sülni.

Tudom hogy a benzin és dízel között másak a belső hatások vagy micsodák.

Mai dízel új autók vezetőit szoktam látni reggel, mint az eszkimók, úgy be vannak öltözve.

Csak kíváncsi lettem erre. 😊

2024. jan. 14. 21:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10

Ezt miért nem tudták a szervizben?? Hagytak engemet szándékosan megfagyni...

2024. jan. 17. 15:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül van előírva, hogy 50/50-ben keverni kell...
2024. jan. 17. 16:45
 13/15 A kérdező kommentje:

12

A mostani autómban kellesz majd cserélni a hűtővizet, így majd erre figyelmeztetni fogom a szervizt és nem baj ha kinevetnek, mert oktatom őket, de az én autóm. 😛

2024. jan. 17. 17:50
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Elég messzire elkerülném azt a szervizt, ha ezt nem tudják, ez az alapok alapja. Ezért csinálok magamnak mindent amit csak lehet.
2024. jan. 17. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól hogy pl egy márkaszervizbe viszed nem biztos hogy a szerelő ért is hozzá, manapsag barkit felvesznek vegzettseggel. Sok maganszerelo sokkal jobban ert a kocsikhoz. ( na persze nem mint a szomszed feribá aki a tsz be megtanult traktort szerelni es most a feszerbe van a műhelye) Előképzettség nélkül nehéz tesztelni a szaktudást de azért probald meg.
2024. jan. 26. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!