Milyen autót érdemes venni max 10m Ft-ig?
Egy közepes vidéki városban lakok, home office-ban dolgozok, így napi munkábajárás nincs, de rendszeresen használom az autót amikor vásárolni/ügyintézni megyek. Havi 3-4 alkalommal utazok Budapestre (150km autópálya + országút vegyesen). Évente pár alkalommal barátokkal hosszabb külföldi útra megyek (síelni, tengerhez, körutazások).
Szeretem a kényelmet, az eleganciát, de nem érdekel különösebben a márka, magamnak és nem a szomszédnak veszek autót, ezért presztizs nem számít, de a minőségre szívesen adok. Előny, de nem feltétel, ha élvezetes vezetni is.
Érdekes lehet új és használt autó is, a megbízhatóság fontos, a szervizelés nekem mindig körülményes, ezért is akarok másik autót venni, szeretném legalább 4-5 évig megtartani. Nem akarom mindenképp elkölteni a fenti összeget, ha van jelentősen olcsóbb, de jó lehetőség, annak méginkább örülnék.
#1 Az nem kicsi? Elég nagy darab vagyok + utazáskor szoktak lenni csomagok is.
Egyébként nem ragaszkodok a nagy autókhoz, amikor egyedül autóztam legjobban egy WagonR+ -ban fértem el, de amikor többen megyük akkor nem árt ha elférünk + a csomagok is. Majd a parkolóban megnézek egyet közelebbről is, de nekem az mindig kisautónak tűnt.
Az LPG nem veszélyes?
Használt toyota cirolla skoda octavia
Ha bevallalosabb vagy Alfa romeo guilia szep kenyelmes és a kis motorosokat is elmeny vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!