8 milliós autót hol érdemes venni leginkább?
Használtautónál mindig van rizikó, viszont szeretnék minél biztosabbra menni. hol érdemes venni, ahol talán a legkisebb a veszélye annak hogy valami gond lehet az autóval?
1. magánszemély
2. használtautó kereskedő
3. márkakereskedő (saját márka)
Minden véleményt szívesen veszek. Köszönöm.
El kellene felejteni ezeket a hülyeségeket, hogy a kereskedő jobb vagy a magánszemély. A kiszemelt autókat kell elmenni megnézni, ha az első, online előszűrésen átmennek, aztán ott kiderül, milyen az eladó és lehet abból is következtetéseket levonni. Mindegyikből van jobb és rosszabb is.
Vagy te úg yképzeled, hogy bemész 8M-mel a zsebben és adják ami van?
Nem számít valóban. Ha magánszemély árulja talán minimálisan jobb mert többet tud az autóról mint a kereskedő, de simán hazudhat is neked. A kereskedő pénzt akar keresni az autón ezért ott valószínűleg 8 millióért egy 7,5 milliós autót fogsz kapni (egy számot mondtam). Márkakereskedés pedig semmivel nem jobb egy átlag kereskedőnél. Pökhendi értékesítők gyakran vannak, az árból sem engedhetnek annyit. Sok esetben a márkaszervízben való szervízelések miatt kérnek több pénzt. 2018-ban vettem egy új V250d-t a családnak majd az első kötelező szervíz előtt bejelöltem krétával a gázolajszűrőt, olajszűrőt, olajleeresztőt és a légszűrőházat teszt képpen. 14x ezer forintot hagytam ott és a gázolajszűrőn kívül (ami látszik kicsit) nem cseréltek semmit.
Tehát röviden nézd meg ami tetszik és ha jó vedd meg függetlenül attól ki vagy mi árulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!