Ha hobbiból szetetnék autót szerelni akkor milyet érdemes venni?
Figyelt kérdés
Benzin vagy diesel legyen.
Lehetőleg jó olcsó tényleg csak hobbi célra hogy valamennyire tudjak szerelni. Konkrét típust írjatok légysz.
2023. okt. 2. 09:33
1/10 anonim válasza:
Dízelből semmilyet, még a 30 éves is tud hatalmas szopás lenni.
Vegyél valami szíjszakadt benzines f astrát, avval ellegózhatsz, míg jó lesz.
2/10 anonim válasza:
vagy elmesz egy autoszerelö melle segednek heti 1 napban akär napos bejelentessel...
4/10 anonim válasza:
Ez elsősorban érzelmi alapú döntés szerintem. Milyen aztó ami tetszik, vagy tetszett gyerekkorodban, és mára elérhető árban van. Nekem ha lenne helyem, időm ,pénzem szerelgetni, akkor egy Opel Calibrát vennék, és hoznám rendbe.
5/10 anonim válasza:
Én a helyedben úgy kezdeném, hogy vennék egy olcsó bontott motort ami még nincs úgy szétbarmolva, és azt lehet legózni akármennyit. Ha már megy jöhet valódi autó szerelése.
6/10 anonim válasza:
F astra. végtelen olcsó alkatrész van hozzá, egyszerű felépítés, könnyű szerelni.
8/10 anonim válasza:
Suzuki swift. Az autó és az alkatrész is filléres
10/10 anonim válasza:
szerintem érdemes lenne, ha egy autó szerelő mellé segédként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!