Mennyire érdemes manapság 20-25 éves autót venni?
Igazából a kérdés adott.
Most állok autóvásárlás előtt, de ahogy nézegetem a használtautó palettát nem nagyon találok semmi érdemlegeset.
Nézegettem az audikat abból is az a3 sportbacket, bmw 330i meg hasonló társait.
Olyan 1,5-2,5 millió között nézegetek valami sportosabb kombit, nagyon még a ferdehátúak amik érdekelnek.
De ha bármi ötletetek van szívesen meghallgatom, sőt örülnék is neki igazából.
Vagy hagyjam még azt spóroljak valami újabbra?
Kedves 5.
Cél igazából nincs, csak szeretnék másik autónak valami sportosabbat illetve nagyobbat. Vagy hát relatív nagyobbat...
Mert most jelenpillanatban egy 2010es Ford Focust cserélnék.
De, mondom, szívesen várom az ötleteket jöhet bármi
Hát ha ennyi a keret, akkor hiába nem érdemes, ennyiből fogsz venni.
Talán el kellene engedni a prémium irányt és kompromisszumot kötni.
Kompaktból (izmosabbat is) kapsz már ennyiért kicsit fiatalabbat, vállalhatót
Ki lehet fogni jót… de nehéz, és csak akkor érdemes, ha kifejezetten bele vagy szerelmesedve abba amit venni akarsz. 20-25 éves autóval mindig lesz valami gond, ha veszel egy szeretett karbantartott példányt aminek gazdája van akkor nem biztos hogy rossz lesz az, de azt tudd hogy egy BMW például ha alkatrészárakat nézünk, huszonévesen is BMW marad - van olcsó alkatrész ami szar is, meg van jobb fajta utángyártott / akár OE is / ami meg drága de jó.
Nekem most is van idén 30 éves autóm (Audi 100) amire amikor megvettem egy jó összeg ráment, azóta viszont alig kell költeni és jó mert 9 éve az enyém és mindig mindent megkapott, igaz már évek óta csak “pótautónak” van mert az újabb kocsink kicsi és ha pakolni kell jól jön a hely és hosszabb utakra sokkal jobb, meg persze szeretjük is. De azért ha kiszámolnám mennyit költöttem rá és mennyiért tudnám most eladni, nyilván erősen veszteséges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!