Mennyire érdemes manapság 20-25 éves autót venni?
Igazából a kérdés adott.
Most állok autóvásárlás előtt, de ahogy nézegetem a használtautó palettát nem nagyon találok semmi érdemlegeset.
Nézegettem az audikat abból is az a3 sportbacket, bmw 330i meg hasonló társait.
Olyan 1,5-2,5 millió között nézegetek valami sportosabb kombit, nagyon még a ferdehátúak amik érdekelnek.
De ha bármi ötletetek van szívesen meghallgatom, sőt örülnék is neki igazából.
Vagy hagyjam még azt spóroljak valami újabbra?
Állandòan lesz valami, ami miatt szivás lesz. BMW vagy Audi, mindegy az. Egy öreg Suzuki valszeg rohadni fog, egy BMW-nél a javitási költségek leszek húzosak, egy franciâval folyamatosan apróságok lesznek (nekem franciâm van, tapasztalom) amik ugyan nem drágák, de folyton jelen vannak.
Ha mindenképpen BMW, akkor nézz közül, hogy a kombi E46-ba milyen motorok voltak elérhetöek. Majd olvass utána, hogy melyik volt a legjobb és keress olyat a hahun. Ettöl függetlenül az autó nem csak a motorbol áll. Lehet jo egy BMW motorja, ha szar a futómüve…vagy a féke, vagy bármi más. Aztán vételkor vigyél valakit magaddal. Ne legyél madár, ne akarjanak átverni. Gumi legyen az autón!
elsögeneràciós Honda Accord kombibol talán a 2.2-es motorral még jo kaszni-motor kombináció is lehet. Nem ismerem a Hondákat, valszeg sokkal megbizhatóbb, mint az én autóm, viszont sajnos ennyi idösen rohadnak :(
Ha franciát vennél: Peugeot 406 cupè vagy 406 kombi 2.2-es HDi-vel. (V6 3.0-àt vagy a 2.7-et 150 ezrenként csapágyazni kell…) lesz valami aproság folyton, amugy egy stabil autó 200 felett is, na meg a mai napig mindenki megnézi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!