Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire érdemes manapság...

Mennyire érdemes manapság 20-25 éves autót venni?

Figyelt kérdés

Igazából a kérdés adott.

Most állok autóvásárlás előtt, de ahogy nézegetem a használtautó palettát nem nagyon találok semmi érdemlegeset.

Nézegettem az audikat abból is az a3 sportbacket, bmw 330i meg hasonló társait.

Olyan 1,5-2,5 millió között nézegetek valami sportosabb kombit, nagyon még a ferdehátúak amik érdekelnek.

De ha bármi ötletetek van szívesen meghallgatom, sőt örülnék is neki igazából.

Vagy hagyjam még azt spóroljak valami újabbra?

2023. szept. 23. 16:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Állandòan lesz valami, ami miatt szivás lesz. BMW vagy Audi, mindegy az. Egy öreg Suzuki valszeg rohadni fog, egy BMW-nél a javitási költségek leszek húzosak, egy franciâval folyamatosan apróságok lesznek (nekem franciâm van, tapasztalom) amik ugyan nem drágák, de folyton jelen vannak.

Ha mindenképpen BMW, akkor nézz közül, hogy a kombi E46-ba milyen motorok voltak elérhetöek. Majd olvass utána, hogy melyik volt a legjobb és keress olyat a hahun. Ettöl függetlenül az autó nem csak a motorbol áll. Lehet jo egy BMW motorja, ha szar a futómüve…vagy a féke, vagy bármi más. Aztán vételkor vigyél valakit magaddal. Ne legyél madár, ne akarjanak átverni. Gumi legyen az autón!

elsögeneràciós Honda Accord kombibol talán a 2.2-es motorral még jo kaszni-motor kombináció is lehet. Nem ismerem a Hondákat, valszeg sokkal megbizhatóbb, mint az én autóm, viszont sajnos ennyi idösen rohadnak :(

Ha franciát vennél: Peugeot 406 cupè vagy 406 kombi 2.2-es HDi-vel. (V6 3.0-àt vagy a 2.7-et 150 ezrenként csapágyazni kell…) lesz valami aproság folyton, amugy egy stabil autó 200 felett is, na meg a mai napig mindenki megnézi :)

2023. szept. 24. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!