Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyi a reális...

Szerintetek mennyi a reális ára ennek?

Figyelt kérdés

Fiesta zárhíd csere, radiátor+ventillátor csere,lökhárító csere.

A csere darabot én viszem.Csak a javítás.

jan. 3. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 50 ezer ft munkadíj.
jan. 3. 18:15
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
En inkabb 70-80 ezret mondanek. Melos, 2-3 orat az is elmojol vele aki napi szinten csinalja.
jan. 3. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
#2 Ha ez valóban igaz, hogy csak annyi idő, 8-10 ezres átlagos óradíjjal számolva az csak 30 ezer ft legrosszabb esetben. Akkor mi 70-80 ezer ft?
jan. 3. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
#3 Az, hogy 2005-ben ragadtál, ha azt hiszed, hogy 8-10 ezer manapság egy óradíj. Jó lesz az 20 ezernek is.
jan. 3. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:
20-25 ezer/ ora + segedanyag.
jan. 3. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hol csináltatnád meg;

márkaszervizben vagy a nyugdíjas ezermester Pista bácsinál.

Szerintem is maximum: 30.000Ft. Szépen elmész és árajánlatot kérsz innen is és onnan is és ahol a legjobb árajánlatot kapod oda viszed vissza.

50.000Ft-ért nem csináltatnám meg, maximum akkor, ha egy felső kategóriás 1 --2 éves német luxus autóm lenne ami még garanciális.

jan. 3. 20:31
 7/11 anonim ***** válasza:
#4 Jó drága szerelőkhöz jártok, az én szerelőm SZÁMLÁSAN 8000-es munkadíjjal dolgozik és van náluk fél óra is(4000 ft). És nem egy kontár Józsika. Max. a márkaszerviz 20 ezer/ óra.
jan. 3. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Biztos hogy több lesz mint 30 ezer. Hűtő cseréhez le kell engedni a hűtőfolyadékot, amit ugyan vissza lehet tölteni, de az elég spúr, esetleg akkor ha nem rég volt cserélve. Csak a hűtőfolyadék 6-8 ezer ft. Lámpákat ki kell szedni, ködlámpát, rendszámtartót át kell szerelni. Feltételezem hogy koccant az autó, még az sem biztos hogy a csere darab felmegy pontosan a régi helyére. Végén légteleníteni, majd letesztelni a ventilátort. Ez nem 30 ezres mutatvány. De ne legyen igazam.
jan. 3. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:

#7 Az első autóm első olajcseréjén túl sosem vittem az autóim szerelőhöz, de a család többi tagjának érkeznek olyan számlák, amiken csak pislogok. A 20 ezer átlagosnak mondható, akkor is ha te találtál valakit aki még most is 8-ért dolgozik.

Más. Miért sajátítja ki mindenki az autószerelőt akivel csináltatja az autót? :D Annyiszor látom ezt a "szerelőm" szót leírva, nekem nem esik szájra. :D

jan. 3. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Miért hogy mondanád? Vagy csak valami hibát akartál keresni a válaszomban, nem találtál, ezért generáltál egyet? Az ember aki szereli az autómat? Ez sokkal természetesebben hangzik tényleg...
jan. 3. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!