Reális áron van-e hirdetve ez a golf?
Figyelt kérdés
jan. 2. 22:13
3/14 anonim válasza:
Igen. Ha nincs az óra visszatekerve akkor szerintem ez egy jó ár érte. A kormány alapján egy kicsit több is lehet benne, de az is lehet gyűrűt viselt a sofőr .
4/14 anonim válasza:
Egy feltétellel. Ha van benzinkutad. Akkor már inkább egy f vagy g astra.
5/14 anonim válasza:
Az én szememben ez az autó értéktelen. Alaphangon eszik 10 litert, a teljesítménye pedig alig több, mint egy 1.6-os fiatalabb kocsié.
6/14 anonim válasza:
Most nézem, hogy ráadásul még automata is. Ez egy igazi betegágy.
7/14 anonim válasza:
Ilyen régi automatát főleg a fogyasztás miatt nem éri meg venni. Ebből egy manuális megéri ennyiért.
8/14 anonim válasza:
Én sem venném meg. Ez a motor + automata váltó nagyon rossz kombó
9/14 anonim válasza:
Reálisnak reális, piaci igény ebben az árban kicsi az automatára (mert drágább javítani és többet fogyaszt, de ez még keveset futott, valószínű nem késő váltóolajat cserélni stb). Az első dobbetétek mögé be kellene nézni igazából, onnan szokott indulni komolyabb rozsda, az perdöntő lehet árazásban is (ha már ott jár az ember, szivacsokat felülről ki kell dobni, különben rohaszt, plusz küszöb elejét kimosni). Fogyasztás miatt egy gázszettet mindenképp belekalkulálnék még.
10/14 Szolovjov válasza:
Szép, megkímélt autónak tűnik. Ez megér ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!