Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez reális ár ezért az autóért?

Ez reális ár ezért az autóért?

Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 08:52
 1/7 A kérdező kommentje:
2023. dec. 3. 08:53
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
10 éves kommersz autóért nem kevés, de ma már ilyesmi árak vannak sajnos... Az általad linkelt oldalon össze tudod hasonlítani, hogy a hasonlók mennyiért mennek. Így be tudod lőni, hogy reális-e vagy sem. Had ne nekem kelljen megtenni helyetted!
2023. dec. 3. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
max 2 millió
2023. dec. 3. 09:02
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

10 éves, rendszeresen karbantartott dízel 140000 kilométerrel? Két lehetőség van, az eladó hazudik és az autónak olyan hibái vannak, amikkel nem hajlandó többet foglalkozni.

Az eladó lecseréli ezt az autót egy fiatalabbra, ami a háttérben található környezet alapján megkérdőjelezhető. Nem tűnik úgy, hogy olyan anyagi helyzetük lenne, hogy egy új autót megvegyenek.

Ez az autó nem ér többet 2 millió forintnál. Átvizsgálás nélkül viszont biztosan nem venném meg.

2023. dec. 3. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Nagy gondjai lehetnek,az biztos.
2023. dec. 3. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem. Bár minden annyit ér, amennyit adnak érte...
2023. dec. 3. 11:25
 7/7 A kérdező kommentje:

"Had ne nekem kelljen megtenni helyetted!"

Neked abszolut nem kell megmondanod!

Sőt, jobb lenne ha nem is írnál választ....

2023. dec. 3. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!