Reális ár ez egy ilyen öreg autóért? Nem túlzás ez egy kicsit? Szerinte új korában sem volt nagy szám.
Minden annyit ér, amennyit adnak érte.
Szerintem is drága, de lehet, hogy van olyan gyűjtő, akinek megér ennyit.
Én a használt rágógumim 100 ezerért hírdetem. Eddig senki nem jelentkezett.
Annyit kér amennyit akar.
kétmilló sok, értem. te mennyiért tudsz ilyen állapotút szerezni?
Amúgy a krómos elejű szerintem kelendőbb lehet, klasszikusabb..
Szerintem nem. "Bár a veterán autók egyre többet ėrnek napjainkban. (Ezek az autók mėg kb az öröklėtnek lettek tervezve) Nem 5-10ėvre ,mint a mostaniak.
De szoci autók azėrt nem ilyen kelendők ės ėrtėkesek.
Ezek a szoci szarok már újonnan is silány minőségűek voltak, nemhogy 20-30 évesen.
Egy gyűjtőnek simán megérhet ennyit, ha éppen találnak rá egy vevőt. (feltéve ha tényleg rendesen meg van csinálva a felújítás.
Nyilván ezzel az árral és állapottal a gyűjtők vannak megcélozva. Aki valójában szeretne egyet gyűjteménybe az tárgyalni fog az árról.
Meg ha belegondolok, hogy lenne egy ilyen állapotú veterán autóm, akkor én is igyekezném a komoly vevőket megfogni és nem adnám oda az első fogatlan cigánynak 300 ezerért azért, hogy utána tönkre verje meg abban szállítsa a lopott vasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!