Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Veterán autókhoz értők: ez...

Veterán autókhoz értők: ez reális ár ezért az autóért?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jún. 14. 03:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne, ha olyan hibátlan lenne, mint amilyennek írják és te hiszed. 99% hogy volt elöl komolyabb törése (plusz amiről a képek nem nyilatkoznak), a 89 ezer kizárt, hogy valós, illetve valami nyomi bojrészeré lehetett korábban, mert más nem rakna bele olyan hangszórókat, csak valami friss jogsis hülyegyerek.

Mindezekkel együtt meg közel sem ér ennyit. 10k-t max.

2021. jún. 14. 06:04
 2/7 anonim ***** válasza:

És még bal C oszlop környéke is gyanús.

Nem eredeti M, hanem csak felspoilerezték, bevallottan csak részben eredeti fényezésű.

Egyébként nyilván nem éri meg, 20k-ért nagyon sok, pár éves 200 lóerő körüli autót kapni. Ilyet senki sem úgy vesz meg, hogy megéri vagy nem. Ha neked kell egy régi M5-nek tűnő BMW a garázsba hobbiból, akkor el kell menni megnézni, de csodát én sem várnék

2021. jún. 14. 07:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Lol, második, most a pár éves autokkal akarod összevetni? A pár éves autonak csökken az értéke, ennek meg nőni fog.

Persze nagyon nehéz meghatározni, hogy mennyit ér egy ilyen autó, 5-10, vagy 20 ezer €-t. De ha ennyiért van fenn, akkor úgyis lesz valaki, aki kifizeti érte a 19 ezret. A cápa BMW elég nagy klasszikus, rendes nagy motorral rettentő ritka, főleg jó állapotban.

2021. jún. 14. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:

#3: Nem összevetem, hanem probálom megvilágítani, hogy ennyi pénzért nagyon szűk az a réteg aki megvenne egy ilyen kocsit. "Wannabe" M5 csak, nagy motor, de nem gyári M, csak rá vannak aggatva a spoilerek utólag. Szerintem nem ez lesz az autó amiből meg lehet gazdagodni. Egy gyári M5, mondjuk törésmentesen már érdekesebb lenne.

De mint látszik vannak balekok, szóval bármi lehet.

2021. jún. 15. 06:58
 5/7 anonim ***** válasza:

4es

Egy gyári M5 lehet van 30-40 ezer euró is. Nem vagyok tisztában az árakkal, de ilyesmi lehet. Attól még egy 535i nem lesz szar, hogy nem gyári M5.

2021. jún. 15. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom, hogy szar, hanem, hogy ez a konkrét autó nem ér ennyit, veteránozás, befektetés terén meg szinte nullát. Persze, ha valaki vállalja, hogy a laikusoknak villant csak, és sem anyagilag sem "sportszakmailag" nem akar komolyat, akkor persze, vegye, csak mondjuk egy ilyen embernek meg pont nem feltétlenül az OT felé kacsintgatás a cél szerintem, mert túl sok macera.

2021. jún. 16. 07:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat. És ehhez mit szóltok? :P

Alpina 535-ös, '83-as: [link]

Ez is erősen túlárazott?

2021. jún. 18. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!