Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ekkora havi bevétel mellett...

Ekkora havi bevétel mellett mekkora értékű autót reális venni?

Figyelt kérdés

320 nettó. Lakber nincs, tartozás nincs. Viszont van átlag havi 60e takarékossági. A párom valamivel kevesebbet keres, és neki is van a takarékosságija. Semmi más kiadás, csak kaja+rezsi. Illetve van 4,8 milliónk összespórolva.

Nem vagyunk nagyigényűek.

Benzines autót szeretnénk vegyes használatra.

2023. nov. 18. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
2-3 millióért nyugodtan.
2023. nov. 18. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Tehát kb 500k a kettőtök nettója miután előtakarekoskodtok.

En egy ket millas, jo hírnevű egyszerű autoban gondolkodnék. (ha összetöröd akkor meg mindig marad egy kopp ugyan olyanra, vagy épp peches vagy és pont nalad jön ki valami zsebbenyúlós dolog akkor sem kell eret vágnod stb stb)

2023. nov. 18. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

0,8-1,2 között vennék valamit, ennyi fizetésből. A használt autók, az első pár hónapban 3-500000-et simán kivesznek még a zsebekből.

Én 1,2 ért adtam el az előző kocsimat, ennek az éves fenntartása, úgy hogy többnyire magam szereltem, átlag évi 300000 ft volt, és 8 évig volt meg!

Elég érték tartó volt :))), mert 1,1 ért vettem. Ez egy jól karbantartott tucat autó volt.

Minél bonyolultabb és drágább annál többe lesz fenntartani. Ha minden hibájával szerelőhöz vittem volna simán 4-500 lett volna abból az átlag 300.

Azok aki azzal dicsekednek, hogy a 15-20 éves kocsijukra sosem kell költeni, azoknak elég hulladék állapotban lehet.

2023. nov. 18. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem az a kerdes hogy mennyiert, hanem hogy mit. 5-ert is lehet rosszat venni meg 1,5-2 korul is jot.

Utobbi arsavban gondolkoznek, vagy kis kobcentis szivo benzin, vagy ha a hasznalat indokolja egy 1.6-os dizel, abbol sem mindegy melyiket.

2023. nov. 19. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ilyen fizuval 1.6T Insigniat vettem, 2.1-ert 😇
2023. nov. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!