Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Összességében 2 közül melyik...

Összességében 2 közül melyik a ,,nagyobb-nevesebb" márka a Ford vagy a Suzuki?

Figyelt kérdés

2023. dec. 30. 08:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"nincs egy igazán megbízható, új modellje"

Az újabb Focusok és Fiesták hozzák ugyanazt a színvonalat, amit az elődeik.

"világ trágya dombja ekobuuszt motorok"

Kizárólag az 1.0 olajos-szíjas motorral van baj. Senki sem kötelez senkit, hogy azzal vegye meg. Más gyártók típusaival ellentétben a Focusokból még mindig van ST line 2.3 turbóbenzin motorral, míg más gyártók nem mernek 1.2 sor3-nál nagyobb motort használni. Még a jóval kisebb Fiestában is van 1.5 turbó 200 lóerővel. Akkor miről beszélünk? A Ford egyike a NAGYON kevés gyártóknak, aki még árul normális méretű és erejű, nem-hibrid benzinmotorokat.

"az új Puma-t a románok gyártják"

Nem igaz, nem gyártják, csak összeszerelik. Hatalmas különbség. Ráadásul a Focusok és Fiesták, a két legkelendőbb és mindig is legjobb típusa a Fordnak, továbbra sem ott készül, hanem a németeknél.

2023. dec. 30. 13:08
 22/26 anonim ***** válasza:
24%
Hát ez az utolsó válaszoló, a német "minőség". Ezért fogom eladni a Fiestat aztán venni egy első generációs vasaló Swiftet. Vagy egy Hyundai i10-est, szóval, bármit ami nem német. Apropó Fiesta? Már nem is gyártják. Biztosan marha sokaknak "fog hiányozni"... 😁😁😁
2023. dec. 30. 13:17
 23/26 anonim ***** válasza:
24%
A Ford az egyik legrosszabb, leg szélsőségesebb megítélésű márka a világon, a PSA autóival együtt.
2023. dec. 30. 13:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Patinás múlt ide vagy oda, függetlenül. Előző vagyok.
2023. dec. 30. 13:20
 25/26 anonim ***** válasza:
#22 Kikérem magamnak, én sosem ültem a "németprémium" lovon, de az tagadhatatlan, hogy a német minőség fényévekkel a román fölött van, ezért tartottam fontosnak megemlíteni, hogy a németek gyártják. A román minőségnél rosszabb Európában nincsen. Kivéve ha az oroszokat is ide soroljuk, mert az még a románnál is sokkal szarabb.
2023. dec. 30. 13:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Eladási stb adatok relative könnyen emgtalálhatóak amúgy neten.
2023. dec. 31. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!