Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Összességében 2 közül melyik...

Összességében 2 közül melyik a ,,nagyobb-nevesebb" márka a Ford vagy a Suzuki?

Figyelt kérdés

2023. dec. 30. 08:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
#10 A tény, hogy azt kéred tőle, hogy hasonlítson össze egy Suzukit egy BMW-vel, miközben ahogy az autók, úgy a motorok piacán sincsenek egymás közelében sem, így totálisan összehasonlíthatatlanok, az meg rólad mondja el, hogy értesz-e a motorokhoz. Én nemre voksolok.
2023. dec. 30. 10:43
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
A Fordokat sok évig választották cégautónak, felső és középvezetők kapták saját használatra, míg a Suzuki inkább megmaradt a kis és átlagemberek autója, azért ez is sokat elárul, hogy melyik márka nevesebb.
2023. dec. 30. 10:45
 13/26 anonim ***** válasza:

"#10 A tény, hogy azt kéred tőle, hogy hasonlítson össze egy Suzukit egy BMW-vel, miközben ahogy az autók, úgy a motorok piacán sincsenek egymás közelében sem, így totálisan összehasonlíthatatlanok, az meg rólad mondja el, hogy értesz-e a motorokhoz. Én nemre voksolok."

A korábbi válaszomban azt hangsúlyoztam, hogy a Suzuki összehasonlíthatatlan a BMW-vel a motorkerékpárok piacán, mint ahogy a Suzuki az autók piacán összehasonlíthatatlan a Forddal. Azért, mert a Suzukinál ezek sokkal jobbak.

A válaszoló azt írta, hogy a Suzuki sose volt lenézett a motorkerékpárok piacán, felsorolt néhány típust, ami szerinte a legjobb. Erre reagáltam azzal, hogy hasonlítsa össze ezeket bármilyen BMW motorkerékpárral. Óriási lesz a különbség és megmagyarázza azt, hogy miért lenézettek a Suzuki motorkerékpárok. Az vesz Suzuki motorkerékpárt, akinek friss a motoros jogsija és olyan motorra van szüksége, amit nem kell sajnálni, ha felborul, esetleg elesik vele. A Suzuki a motorkerékpárok világában a belépő szint, ez azt jelenti, hogy lenézett motorok ezek. Vegyél meg egy Suzuki motorkerékpárt, őrizd meg újszerű állapotban, folyamatosan csökkenni fog a piaci értéke. Vegyél meg egy BMW motorkerékpárt, őrizd meg újszerű állapotban, ahogy múlnak az évek, folyamatosan nő az értéke.

Ennek ellenére én vagyok az, aki nem ért a motorokhoz? Ugyanazt állítom, mint te, hogy a BMW összehasonlíthatatlanul jobb motorkerékpárokat gyárt, mint a Suzuki. Min vesztünk most össze akkor? Valamit szerintem félreértettél.

2023. dec. 30. 10:59
 14/26 Szolovjov ***** válasza:

8#

A Suzuki motorkerékpárjait valóban nem lehet összehasonlítani a BMW motorjaival, mivel a BMW még soha semmit nem nyert, viszont a Suzuki rommá nyerte magát az Endurance Vb-n, és MotoGp világbajnoki címei is vannak. Talán jövőre Toprak Razgatlioglu kihúzza a sárból a BMW-t és alakít vele valamit.

A kérdésre válaszolva én is a Fordot nézem bizonyos szempontból jobb autónak, ami főleg az igényesebb, minőségibb kialakítást jelenti. Megbízhatóságban a Suzuki verhetetlen.

2023. dec. 30. 12:16
 15/26 anonim ***** válasza:

nálunk a szolgálati autók Fordok, az otthoni sajáthasználatúk automata Szwiftek. Nem véletlen. Van egy ezres BMV motorunk, és egy ugyanilyen űrtartalmú Suzuki motorunk. Mindkét járgány meglepő műszaki újdonságokkal lepi meg az embert...

Egyre nagyon kell vigyázni...ne essen el vele a tulaj.

Ja...a Suzukit még nem hallottam lenézni senkitől...

Aki látta a TikTokon azt a túrázó BMW-st, aki már több mint 50 országban járt, és a felvételkor 404 ezer kilométer volt az órájában, az bizony csettint.

(az Afgán határon már várták, mert jelezték nekik, hogy komplett elmeosztály érkezik egy BMW motoron...ilyent ott még nem láttak)

2023. dec. 30. 12:42
 16/26 anonim ***** válasza:
8# nem értek egyet, nagyon nem. Mi az, hogy a Ford valódi autókat gyárt, a Suzuki vajon miket, autó "pótlékokat"? Vagy guruló esernyőket? Még mindig nincs elég elismertsége a világ egyik legmegbízhatóbb autó gyártójának, mármint természetesen a Suzukinak! S higgyük, hogy a Ford autói minőségibbek, 2010-es benzines Fiestat használok, de az ajtók csukodasi hangja olyan, mint a legolcsóbb Sanderokban kb. Mindenütt kopogos műanyagok, a spórolás ordít róla, első beulesre nyilvánvaló ez. Dettó, mint a Daciak-ban. Olvastam nemrég egy kommentet, hogy a Ford a nyugat Dacia-ja. S ez sajnos vagy nem, de így van. Hiába akkora meg régen alapozott, "patinás" márka egyesek szerint. Így az utóda egy gombóc Swift lesz és NEM hiszem, hogy ez visszalépés lesz a Ford után....
2023. dec. 30. 12:42
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

13# az nem kicsit erős állítás, hogy a Ford jobb gyártó, mint a Suzuki.😅😅😅

Ez az év vicce, bár ezen inkább sírni lehet.

2023. dec. 30. 12:44
 18/26 anonim ***** válasza:
Helyesb. S ne higgyük stb, ld fenn.
2023. dec. 30. 12:46
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul a Ford csak halvány árnyéka önmagának, nincs egy igazán megbízható, új modellje amit jó szívvel lehetne ajánlani bárkinek. Tíz éve jöttek be ezek a világ trágya dombja ekobuuszt motorok, az új Puma-t a románok gyártják, kb egy Dacia Duster más formában...
2023. dec. 30. 12:48
 20/26 anonim ***** válasza:
50%

A Ford nagyobb és nevesebb. A teljes személyautó palettát lefedi, szinte az egész világon jelen van.

A suzuki csak fapados kisautókat gyárt. Japánban, Indiában és valamelyest Európában van jelen. Ezen kívül labdába sem rúghat.

2023. dec. 30. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!