Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel calibra 4x4 nem állandó...

Opel calibra 4x4 nem állandó öszkerékhajtású?

Figyelt kérdés

Helló 100helyen olvastam h csak akkor kapcsol be a hátsó meghajtás ha az első kerék kipörög,és sok helyt azt h mind a 4kerék folyamatosan hajt,most úgy össze kavartak,első autó lenne de nem értek annyira az hozzá AKINEK VAN 4X4 CALIBRÁJA ÍRJON!

köszi!

2010. okt. 21. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Még 10 éve szerettem volna nagyon, de Astra GSI lett belőle.

Akkor olyanokat, olvastam róla, hogy kb 30-ig hajtja a hátulját is, utána szétkapcsol.

2010. okt. 22. 07:52
 2/3 anonim ***** válasza:

parancsolj:

Calibra 4x4 hajtása állandó, 75-25% arányban. Adott körülmények között akár a nyomaték 100%-a is a hátsótengelyre kapcsolható. Ha 25 km/h alá esik a sebesség fékezéskor rögtön leold a hátsókerekek hajtása (így könnyebb fékezni alacsony sebességnél, kritikus helyzetekben). Álló helyzetben sincs összkerék-hajtás. A rendszer teljesen automatikus, a másodperc törtrésze alatt reagál a változásokra. A rendszer kapcsolhatóságáról egy elektronikusan vezérelt nagy nyomású, hidraolikus digitális-rendszer gondoskodik

[link]

2010. okt. 23. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:
32%
Köztudott, hogy általában nem működik...
2010. okt. 24. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!