Opel calibra 4x4 nem állandó öszkerékhajtású?
Helló 100helyen olvastam h csak akkor kapcsol be a hátsó meghajtás ha az első kerék kipörög,és sok helyt azt h mind a 4kerék folyamatosan hajt,most úgy össze kavartak,első autó lenne de nem értek annyira az hozzá AKINEK VAN 4X4 CALIBRÁJA ÍRJON!
köszi!
Még 10 éve szerettem volna nagyon, de Astra GSI lett belőle.
Akkor olyanokat, olvastam róla, hogy kb 30-ig hajtja a hátulját is, utána szétkapcsol.
parancsolj:
Calibra 4x4 hajtása állandó, 75-25% arányban. Adott körülmények között akár a nyomaték 100%-a is a hátsótengelyre kapcsolható. Ha 25 km/h alá esik a sebesség fékezéskor rögtön leold a hátsókerekek hajtása (így könnyebb fékezni alacsony sebességnél, kritikus helyzetekben). Álló helyzetben sincs összkerék-hajtás. A rendszer teljesen automatikus, a másodperc törtrésze alatt reagál a változásokra. A rendszer kapcsolhatóságáról egy elektronikusan vezérelt nagy nyomású, hidraolikus digitális-rendszer gondoskodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!