Melyik érné meg jobban BMW E 30, Opel Calibra? Melyiknek olcsóbb a fenntartása?
BMW : [link]
Opel : [link]
ezt a két autót néztem ki csak az a kérdésem hogy melyiknek olcsóbb a fenntartása, alkatrészben melyik jobb, fogyasztása meg ilyenek?
Ez igen! Elismerésem!
Sikerült megtalálnod a használtautó.hu két igencsak megkímélt példányát...
esetleg ezt is vehetnéd helyette, ugyanannyit ér: [link] , ebben ugyanakkora raj lehetnél.
első köszi a normális választ
második pont az ilyen gyökerek válaszát nem vártam mint te
kb ennyit szánj rá! És ez csak az alsóbb kategória (van nem is 1 hirdetés ahol az E30-akat 700e.-1,2m-1,4m Ft-ig árulják)!!! 380-400alatt nem érdemes venni (nagyon ritka az amit 300alatt megkapsz és jó is,nem kell rá költened) :)
öcsike, 200.000-ért bmw-t, ezt csak egy kis 18 éves kisiskolás, vagy egy rajcigány akar venni. ha lenne egy kis eszed, rájönnél, hogy egy jó állapotú sportkocsit nem kapsz 800 alatt. tudom, én vagyok a balf@sz, de nem én élek àlomvilágban.
olcsó fenntartást akarsz 200-ért, ráadásul calibra kell, vagy béemvé, pénzed nincs, szakadt szarokat meg " kinézted" magadnak. vedd meg tesó, nagyon jól jársz mindkettővel. ezt a választ vàrtad?!
csocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!