Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ssangyong autókról kinek mi a...

Ssangyong autókról kinek mi a véleménye, tapasztalata?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok, új autót szeretnék A Ssangyong Korando, benzines nagyon tetszik de nincs tapasztalatom a márkával, és ismerettségi körben se volt senkinek ilyenje.

Aki ismeri a márkát vagy konkrétan ezt a típust elmondaná milyen, mik a tapasztalatai?

Suzuki S Cross 1,4 a másik kiszemelt, szintén új, erről tudom, hogy rendben van, a motor megbízható, csak hát a Korando jobban bejön. De nem ismerem a márkát.

2023. nov. 27. 11:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint megvenném. Motor ugyanaz mint az összes kóreaiban, amikor neztem az az 1.5 turbo benzines volt, eleg jókat írnak róla, jobban szetvan vezetve benne allitolag a vizhűtés es allitolag kevesbe hajlamos a kokszolodasra amit olvastam anno, hogy ez mennyire igaz azt nemtudom. Elkell menni a szalonba megnezni, kiprobalni es meglatod.
2023. nov. 27. 11:29
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Szokásos koreai minőség: a garanciaidő lejárta utáni első napon mindene széthullik, addig simán megy. Jelenleg nincs értelme nagyon se Ssangyongokat, se Suzukikat bújni - ebben az ársávban már kapsz Nissan Qashqait, Peugeot 3008-t, Opel Grandlandet, tenger hegyekben álló Ford Pumát és Kugát, de kis szerencsével még Subaru XV-t is. Vagy ha nagyon az ár/érték arány érdekel akkor ott vannak a kínaiak: MG ZS/HS, Dongfeng Fengon vagy a Citroën C4.
2023. nov. 27. 11:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Peugeot volt az első kiszemelt de az olajban futó vezérműszíj miatt lebeszéltek róla. Opel ugyan az, mert egy cég már.

Jelenleg Fordom van egy hulladék az egész, pedig mindent is kicseréltettem mar, de sosem jó. Szóval Fordot nem akarok.

A kínai miben lenne jobb, mint a koreai?

A Nissan meg nem tetszik. :D Tudom kényes fsz vagyok. :P

A Subarut meglesem, nem is gondoltam Subarura. :)

2023. nov. 27. 11:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs már olajban futó vezérműszíj a Peugeot motorokon - elkezdték lecserélni láncra az idén - néhány régi gyártásban lehet még, de ha a Gen 3-as motorokat keresed az mind láncos. [link]
2023. nov. 27. 12:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a linket.
2023. nov. 27. 12:26
 6/12 anonim ***** válasza:
10%
A 2# válaszoló véleményét osztanám maximálisan. Soha nem vennék ilyen kiejthetetlen nevű kocsikat, semmilyent.
2023. nov. 27. 12:45
 7/12 A kérdező kommentje:

6. Ez előítélet, vagy van tapasztalatod is a márkáról? Ha Kia, Hyundai lenne akkor inkább megvennéd?

Neked mi a jó autó márka?

Nem kötekedek, komolyan kérdezem. :)

2023. nov. 27. 13:25
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Nekem a régebbi, szívóbenziens Fordok, Skodák, aztán a Suzuki, Toyota, Honda stb.
2023. nov. 27. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Ui. nem szimpatikus márka, a neve sem.
2023. nov. 27. 17:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :)
2023. nov. 27. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!