Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ssangyong autókról kinek mi a...

Ssangyong autókról kinek mi a véleménye, tapasztalata?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok, új autót szeretnék A Ssangyong Korando, benzines nagyon tetszik de nincs tapasztalatom a márkával, és ismerettségi körben se volt senkinek ilyenje.

Aki ismeri a márkát vagy konkrétan ezt a típust elmondaná milyen, mik a tapasztalatai?

Suzuki S Cross 1,4 a másik kiszemelt, szintén új, erről tudom, hogy rendben van, a motor megbízható, csak hát a Korando jobban bejön. De nem ismerem a márkát.

2023. nov. 27. 11:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha még érdekes - én SX4 scrossból ültem át Korandoba (mindkettő új volt, szalonból).

Ég és föld a különbség a Korando javára. A suzukiba ne is gondolkozz, egyszerűen összehasonlíthatatlanok.

Egyáltalán nincs miért szégyenkeznie a ssangyongnak, kb olyan minőségbe van összerakva, mint egy Honda, de meg merem kockáztatni, hogy jobba (másik autónk szintén új Honda CR-V).

Az 1.5 gdi motor egész vállalható, még a nagy kasztnit is viszi, aki nem a váci úton akar éjszaka rácsingolni annak nem lesz rá panasza. Nekem automata van, teljesen oké a váltó. A manuálisra viszont többen panaszkodtak a tulajodonosi FB csoportokban mind működésre mind pedig arra, hogy hajlamos 100e km környékén megdögleni és nem akarják legarizni.

Az egyetlen kérdés, hogy mi történik az 5 éves garancia után. A kocsi nem fog szétesni abban biztos vagyok, az elektronika és a motor lesz a kérdés mennyire tartós, de erről még nem nagyon van tapasztalat, mert nagyon kevés autó van 100e+ Km-rel.

2023. dec. 27. 22:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Azóta Korando tulaj lettem és eddig teljesen elégedett vagyok vele. 🙂

100+ezer km nekem sztem 10 év alatt se lesz benne, évi 7-8ezer km-t futok átlag autóval van, h ennyit se. 😅

2023. dec. 29. 19:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!