Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom megoldani a...

Hogyan tudom megoldani a bluetooth-os kihangosítást az autóban gyári fejegységhez?

Figyelt kérdés
gyári cd-s rádió, seat toledo-ban. Zenehalgatásra kéne, eddig fm transzmittert használtam, de idegesít, hogy recseg, van olyasmi megoldás, hogy jó minőségű legyen, viszont a gyári rádióra kötni?

febr. 16. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Vegyél normális minőségű FM transzmittert, ne ilyen 1500 forintos vackot. Illetve keress egy üres frekvenciát, te valószínűleg nem olyat használtál.

Vagy két évig használtam én is azt, az égvilágon semmi bajom nem volt vele 99.0 MHz-en, soha nem recsegett. Kivéve az M0 egy szakaszán. Jártam Debrecentől Győrön át Pécsig mindenhol, soha nem volt vele baj, csak azon a rövid M0-s szakaszon.

Persze próbálkozhatsz utólag beépíthető, direkt a rádióhoz gyártott Bluetooth egységgel, végül én is arra váltottam, de az meg vagy jó lesz, vagy nem. Nekem nem lett. Bár engem nem zavart, mert kivettem a rádiót, beforrasztottam az AUX helyére és tökéletesen működik, de ha te ehhez nem értesz, akkor 50-50. Vagy jó lesz, vagy pénzkidobás.

tegnapelőtt 04:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van Aux bememet, akkor csak egy BT audio modul kell, amit arra rákötsz a megfelelő kábellel.
tegnapelőtt 06:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja bocs, ez zenehallgatásra megoldás. De nem kizárt, hogy van kihangosításra is almalmas egység. Vagy léteznek külön telefon kihangositók is, amik a fejegységtől függetlenül működnek.
tegnapelőtt 06:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!