Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladom az autómat és kérdeztem...

Eladom az autómat és kérdeztem a vevőt hogyan fogja elvinni (műszaki lejárt) és azt írta hogy hoz rendszámot. Mi az h hoz rendszámot? Úgy tudtam lejárt műszakis kocsit nem lehet mozgatni (kivéve útvonalengedély műszakira)

Figyelt kérdés
igazából nekem mindegy mit csinál miután aláírtuk az adásvételit, de ezt nem teljesen értem
tegnapelőtt 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Illegálisan levesz, rosszabb esetben ellop egy rendszámot egy forgalomba lévő autóról és azt teszi rá.
tegnapelőtt 19:03
 2/8 anonim válasza:
90%
Esetleg próbarendszámot visz
tegnapelőtt 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
2. Az csak kereskedőnek szabályos!
tegnapelőtt 19:14
 4/8 anonim válasza:
100%
3. Lehet bérelni is
tegnapelőtt 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Nem a te bajod lesz. Percre pontosan szerepeljen az időpont az adásvételin.
tegnapelőtt 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
4. Volt róla cikk, hogy az is necces!
tegnapelőtt 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kitolod a kapun kívülre és az ő gondja hogy viszi el.
tegnapelőtt 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ő dolga, megoldja.

Én lejárt papíros utánfutót adtam már el. A vevő nem volt szívbajos. Nem hozott trélert, vagy teherautót. Simán elvitte forgalomban, évek óta lejárt műszakival. Pedig tudott a lejárat tényéről.

Ő vállalja be. Ha elkapják, nyilván nem téged fognak elővenni, hiszen téged véd a szerződés. Percre pontosan rajta van, mikor került ki a tulajdonodból. Onnantól kezdve semmi közöd hozzá hogy ki mit csinál vele.

tegnap 07:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!