Hogy fujam fel rendesen az autó gumijaimat?
Itthon csak ilyen kézi mérő van ereszteni meg merni lehet vele fújni nem.
Benzinkuton beállítottam a 2 hátsót 2.5 az első kettőt 2.2 bara.
Hazafelé nagyon fura volt a kocsi szarul tapadt az első két kerék.
Meg mérem itthon a bal elsőbe volt 2.3 a jobb elsőben 1.9 hátul meg 2.1.
Ilyen szarok lennének a kutakon lévő gumi fujok?
A gyári érték főlé fújod 0.2 BAR al és kész
egy benzinkúton se fogsz hitelesített nyomásmérőt találni.
Ha 2.2 az előírás beletolsz 2.4 et, azt annyi.
De ha neked mindenáron a tuti érték kell vegyél hitelesített nyomásmérőt és kompresszort...:) 20-30 ezertől már kapsz is, de amugy azokat is időközönként újra kell(enne) hitelesítettni hogy pontosak is maradjanak.
Lehet hogy nem jó, de akkor is egyformára tudnád fújni, csak te vagy a lúzer mert össze vissza fújtad.
Akinek autója van annak úgyis venni kell egy kis kompresszort , úgy hogy egy 25 literest vegyél és akkor mindg pontosan tudod majd fújatni.
Vagy a mérőd szar.
Vagy bénán fújtad.
"Hazafelé nagyon fura volt a kocsi szarul tapadt az első két kerék."
Ezt miből állapítottad meg? Mennyire volt fújva előtte?
3
Gyorsitasnál billeget és oldalra húzott a kocsi
Par honapja a biciklipumpam bedoglott, vettem alirol $35-ert egyet, amihez van par atalakito, plusz akku is van benne, nem kell hozza autoakkubol 12V. Beallitom a kivant nyomast, elinditom, es par masodperc mulva annyin all. Ennyit nekem megert.
Korabban mindig az volt, hogy amikor leszedtem rola a pumpat, rovid ideig semmi nem tartja a nyomast, igy egy kis levego kijott belole. Emiatt tovabb kellett fujnom, de ugye ez nem annyira pontos.
Egyebkent a gaztorvenyek a gumiban levo levegore is vonatkoznak, szoval hidegben lecsokken a nyomasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!