Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 330d e90 vélemények?

BMW 330d e90 vélemények?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás elött állok, és eddig bmw-ket szemeltem ki. A legjobban az e90 fogott meg eddig. De e60-ban is gondolkodtam.

Mennyi a fenntartási költsége egy ilyen autónak?

Keret: Havi 100-150e ft autóra szánva tankolás on kívűl. Tehát évi 1-1,5 millió ft.

Vételár: 2,5-3mil

Autóhoz kritériumok:

330D,automata, sedan,M47 vagy M57

Kivancsi vagyok masok véleményére, lehetöleg akinek volt ilyen autója. e60 igaz nagyobb autó, és két szériával nagyobb, de régebbi(2004-2005 a kiszemelt). Az e90 meg 2008-2012.

Nem nagyon találok a kritériumjaimnak megfelelö gépet a magyar piacon.

2023. nov. 7. 11:22
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy még helyre kell tenni egy-két dolgot fejbe, attól még nem hiszem, hogy olyat kéne mondani, hogy nem való nekem bmw. Így van, nem értek sokat az autókhoz(ezért is jöttem ide kérdezni), igen, kis hülye voltam, amikor azt gondoltam, hogy 6-7 százezer tartalékkal vehetek egy ilyen autót.

De te is rálocsoltál 2 milliót vásárlás után, és ezt is javasoltad nekem, szóval nem értem miért hoztad fel picit ilyen "ha nem drágábban veszel, költhetsz rá jó sokat te hülyegyerek" módon.

Normális autótulajdonos szeretnék lenni, aki teljesen rendbe tartaná az autót, és nem halasztgatja a szervízt.

"Értelmes 30i-t sem kapsz ennyiért."

"330i-t te nem fogsz venni 3 millióból ami jó"

Találtam már egyet-kettőt, 250k km környéke, csak a bibi, hogy kb 2020-tól van nyilvántartva magyarba. Ezért nem tudom még hova tenni fejbe.

325D-ről tudtok nyilatkozni?

2023. nov. 8. 18:30
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Most neked valóban mennyi félretett pénzed van az autóra ami rendelkezésre áll azonnal?

Legolcsóbb 330 E90 hahun 2,7 millió , ez átírással, biztosítással, stb. lesz közel 3.

Ha 3 millád van zsebbe, az édeskevés lesz ehhez az autóhoz, mert azt garantálom, hogy ha viszonylag rendben van az autó akkor is első szervíznél ha csak fontosabb dolgokat csinálod az is 300-400 ezer lesz.

És nyilván nem azért van a kínálat legalján mert annyira jó lenne..

Szóval az a duma, hogy te jó állapotba akarod tartani, az ott kezdődik, hogy ez az autó inkább 5 millió beugróként, aztán már jó vagy a havi 150k félretevéssel.

2023. nov. 8. 18:49
 13/28 anonim ***** válasza:
Vehetsz te 2 misiért is 30i-t, itt a hangsúly a jón van. Mert jó 30i-t nem fogsz 3 alatt venni, akárhogy is vered magad a földhöz.
2023. nov. 8. 20:00
 14/28 A kérdező kommentje:

Most 3 milla van. De nem is mostanra terveztem a vásárlást, hanem február környékére. Amikor már 3,6-3,7 lenne. Viszont írtam is a korábbi hsz-be, hogy megfogadom a tanácsod és tovább húzom a vásárlást.

Nem feltétlen 330i kell. 325d -vel árba talán jobban járnék minimálisan. Fenntartásról esetleg ha tudnál valamit mondani, dízel konktra benzin?

2023. nov. 8. 20:07
 15/28 anonim ***** válasza:
25d majdnem ugyan az mint a 30d ugyan azok a hiba lehetőségek. 30i véleményem szerint sokat eszik a dízel társaihoz képest +2-3liter. Mindenképp bmw-t szeretnél? Hasonló teljesítményű autót ugyan ebben az évjáratban lehet találni 2millió körül.
2023. nov. 8. 21:20
 16/28 A kérdező kommentje:

Fontos számomra a teljesítmény.

A nyomaték, ami alulról húz jót.

De nem csak ez a lényeg. Nem szeretnék lennél nagyon lejjebb adni. Az élmény, kényelem, minöség, amit egy ilyen autó ad, több mint egy 200 le opel vectra.

Milyen árkategóriába nézzek e90-et inkább?

2023. nov. 9. 10:46
 17/28 anonim ***** válasza:
Továbbra is tartom, hogy nézz 2 literes dízellel (M47), vagy még ott a kortárs A4 B7, 1.9 TDI-vel nem rossz.
2023. nov. 9. 20:05
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Úgy hallottam, hogy a nagyobb motorok megbízhatóbbak ennél a típusnál. Nagyjából választ kaptam a kérdéseimre. Még várhat ez az autóvásárlás magára.
2023. nov. 9. 22:18
 19/28 anonim ***** válasza:
A kisebb és nagyobb dízel egyforma megbízható, ugyanaz a motorcsalád, csak kettővel több henger (kis túlzással). Nade a 3 literesnél az alkatrészekből is annyival több van, erő miatt jobban eszi az egyéb dolgokat is. Benzines motoroknál volt több család, de azokat nem is ismerem különösebben, lehet arra gondolt aki ezt mondta.
2023. nov. 10. 02:30
 20/28 anonim ***** válasza:
30i is kellően nyomatékos alúlról. Véleményem szerint túl vannak árazva a 330d -k, 2006os az évjárata a nagyjának és 3.5m -et elkérnek érte, szerintem kicsit sok. De ha mindenképp ilyesmit szeretnél venni mindenképp nézesd át, és az olcsónak nem mindig híg a leve, drágával is be lehet fürödni.
2023. nov. 10. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!