Mi számít nálatok alacsony, átlagos és magas fogyasztásnak egy benzines autónál?
Nyilván pénztárca függő.
Beszéljünk átlagautókról, tehát ne 3 literes "szörnyekről" meg terepjáróktól, stb.
Szerintem amúgy egyáltalán nem alulmotorizált....
Jó hosszú fokozatai vannak, 7000+ a tiltás.
kettesben viszi a 100km/h-t.
múltkor 170-el csapattam neki a pályán és ment volna még bőven.
Egyszerűen annyi, hogy egy zabagép még akkor is ha nem nyomod neki.
ha nyomod neki akkor meg szemmel láthatóan megy lefele a tank mutatója :DDD
A Primera a 2-es benzinnel is lomha, azt is porgetni kell hogy mozogjon az auto.
Az en 2.4-esem 170 lo, de az 5 henger miatt mas dimenzio, 2000-tol mar teljesen eletkepes az auto, varosban 1500-tol.
A Primera nagy dog, egyebkent nekem borzasztoan tetszett, de tobbet vartam a 2 liter szivotol. Talan pont azert ereztem lomhanak mert tul hosszuak a fokozatok a motor karakterisztikahoz kepest.
6 alatt alacsny
6-8 átlagos
8+ magas
Érdekes amúgy, hogy az 1.6 132le szívó benzines sedanomból országúton hosszú távon ki tudtam hozni almos hétvégi semmilyen forgalomban 5.4-et úgy hogy hoztam a szokásos 60/105-öt. Meglepett...
Szerviz 1 év alatt 350 eHuf, kuplung és akkor már váltóolaj csere. (vásárlás utáni tervezett történet volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!