Milyen alacsony fogyasztású benzines kisautót vennétek max 1-1,2 millió Ft körüli összegért?
Nem baj ha tízenéves, csak ne legyen hírhedten rossz konstrukciójú autó.
Pl Honda Jazzt néztem.
Suzuki Swift, illetve a nagyon pici autók kizárva.
Vegyes használatra lenne. Elég tatásan vezetek.
Opel Corsa D esetleg. 60Le tatás stílushoz kiválóan passzol, csomagtartó elfogadható méretű a mag 285L űrtartalmával.
Igazi megbízható igásló lehet még egy Skoda Fabia, ami szintén egy nagyon megbízható konstrukció. De itt jól meg kell nézni, előszeretettel vásárolták céges futárautónak, a japánok mellett az szól hogy azok aránylag drágák, tehát nem nagyon vásárolták ilyen célra egyiket sem.
Jazz egy örökzöld tuti tipp, de pont emiatt a tényleg szépek elég drágák, az pedig hoax hogy arra nem lehet költeni ha rossz. Vannak típushibái.
Vannak a koreaiak, Hyundai i20, Kia Rio, ezek ennyiért még belefértek amikor legutóbb néztem, megbízható technika és nem annyira igénytelen.
Esetleg ilyenek hogy Renault Clio, Peugeot 206 - tudom tudom francia, de ezek nem rossz autók, könnyen szerelhető és megbízható egyszerű autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!