Milyen autót vennél 1 millió forintból, ha az egyetlen szempont az alacsony fogyasztás?
“egyetlen szempont az alacsony fogyasztás”,
ha ez így lenne, nem 1 millió forintod lenne autóra… Vegyél egy kis benzinest, azzal jársz a legjobban. Persze, 6 liter helyett 7-et fog fogyasztani, de cserébe nem kell folyton szerelőhöz járni. Ha kifogsz egy jót persze.
Kettes és hármas a legtrutymobb francia trágya dombokat ajánlotta...
Benzines, kis köbcentis japán, Toyota Aygo, ezres régi Swift vagy az 1.3-as újabb, vasaló Swift. Vagy Honda Jazz 1.2.
Ennél kicsit több infót is írhattál volna...
Kisautó, nagyobb autó, városban, pályán, faluban használva főként?
rövidtáv, hosszútáv?
Köszi a beszólást #5!
Elképesztően jól megvagyok a "legtrutymóbb francia trágya dombommal". Érdekes, engem sosem hagyott ott sehol és nem is kellett 4 év alatt semmit költenem a befecskendező rendszerre, pedig évi 20ekm-t megyek a trágyadombommal.
Honda Jazz 1.2? Legyen 1.4, olyan van a családban. Jó kis járgány, csak a küszöb és a hátsó kerékjárati ív tűnik el lassan róla a korrózió miatt. Az hogy a padlólemez hogy néz ki, inkább nem ecsetelem... Pedig elejétől fogva magyar autó.
Bezzeg az én olasz import Fiestám nem rohad, hiába tölti itthon 5. évét lassan. Küldök fotót róla, ha szeretnéd, írj bátra. Karbantartásnak hívják azt a szót a trágyadombbal dobálózó emberek szókészletéből hiányzik. Mint írtam, semmi hátrányom nem származik abból, hogy dízel autót hajtok. Eszik 4-4,5l gázolajat 100-on, ezzel az utóbbi négy évben spórolt nekem 550eft-ot. Biztos iszonyat szar beruházás volt, mivel konkrétan ennyiért vettem a járgányt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!