Milyen autót vennél 1 millió forintból, ha az egyetlen szempont az alacsony fogyasztás?
Az én német olajkályhámban még motorvezérlő sincs :D
meg még úgy kb 20 alkatrész ami egy benzinesben meg megvan.
Szóval ez a "jóval egyszerűbb szerkezet" igen csak attól függ, hogy egy modern dízelt hasonlítasz egy régebbi benzineshez vagy egy modern benzinest egy régi dízelhez.
Egy régi adagolós dízelhez képest egy Golf4 1.6-os szívóbenzinese is majdnem csak űrtechnika a sok érzékelőjével meg elektromos vezérlésével.
Megy, de azt már nem hozod ki 7 liter alatt, lehetetlen.
Régebben csúnya autónak találtam, aztán idővel olyan semmilyen autónak.
Manapság meg amilyen ocsmány autókat gyártanak azt mondom rá, hogy nem is néz ki rosszul :D
De engem senki nem tud lebeszélni az öreg olajkályhámról.
Még úgy 2030-ig tervezek vele mert azért az alja nem a legjobb, motorban is van millió feletti km, bár attól nem félek, hogy a motor tönkre megy benne.
Előbb fogja magát megadni valahol a kasztni.
Aztán ha megadja magát akkor megy a hátsó kertbe donornak és veszek egy ugyan ilyen típust csak jó állapotban :)
Igaz addigra már 40+ évesek lesznek ezek az autók de ha jó állapotban van akkor miért ne lenne használható?!?!
Más kérdés addigra milyen áruk lesz... Ha elszáll mint pl. a 123-as Mercié akkor már csak álom marad és majd megy a fejtörés, hogy milyen "modern" szutykot vegyek helyette...
1.9 SDI, 1.2 TDI
Amúgy azt még mindig nem értem, hogy miért hiszik azt egy csomóan, hogy a turbódízelt és a szívóbenzint kell egymáshoz hasonlítgatni, mikor dízelből is van szívó és benzinesből is van turbós.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!