Mi értelme van az ilyen "tescos" betűkből kirakott V8-feliratoknak?
Figyelt kérdés
Nemrégiben eladtam a szeretett régi 25 éves hobbiautómat, és most látom, hogy az új tulaj lefontosabb dolga az volt, hogy ráírja, hogy "V8".
Ha igaz is, mi értelme? Aki ért hozzá az úgyis hallja, aki meg nem, annak úgyis mindegy.
ma 11:08
1/9 anonim 

válasza:

Nem tudtad? Plusz 3 lóerőt ad és plusz 3 centit farokban.
2/9 anonim 

válasza:

Én láttam GTI feliratot olyan autón, ami nem GTI volt. :) De sok BMW-n látni M-plakette feliratot vagy színeket, miközben nem azok. :) Illetve néha látok Civic-eken piros H emblémát, ami a Type-R sajátja. :)
3/9 anonim 

válasza:

Smoke & Charm matricát nem tett rá egy levágott kályhacső kipufogó társaságában (szigorúan kályha ezüst sprével lefújva)?
Ezek mind +3 LE
4/9 anonim 

válasza:

Személyesen kevencen: "ez dízel te k.rva" felirat. Ami feltehetően tükrözi a jármű műszaki tartalmát és a tulaj értelmi szintjét....
5/9 anonim 

válasza:

Na de, hanem jár a motor, nem hallják, hogy V8, ezért ki van írva. És ugye többször nem jár, mint, amikor jár.
7/9 anonim 

válasza:

Volt neki elfekvőben egy V8 felirata, vett hozzá gyorsan egy autót.
8/9 anonim 

válasza:

Hát, ha ettől jobban érzi magát, akkor tegyen úgy. Még mindig ezerszer jobb, mint az a jelenség, amiről #2 ír, hiszen az már az első lámpánál kiderül, hogy a ~2-300 lovasnak hazudott gép valójában csak 75. :) Akkor már inkább fordítva: egy erős gép, akár sleeper erre utaló felirat nélkül, az tud meglepetést okozni. :) Például ha egy V50-es Volvóban a megszokott 1.6 - 2.0 helyett egy 2.5 T5 bújik meg a gépháztető alatt.
9/9 A kérdező kommentje:
2# Az M-Paket. :)
Egyébként ez is az volt, csak nem ilyen búcsús fajta. Mikor eladtam, csak fogtam a fejem, előző műszakinál költöttem rá egy vagyont, mert a standard lengéscsillapítók nem is mennek bele, ezek meg már azon tanakodtak, hogy hogy lehet majd leültetni, meg hangosabb kéményt rárakni, amikor a jelenlegi is határon van, és ez is csak műbizonylattal elfogadott.
ma 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!