Fullank2 kérdése:
Adott egy opel astra F 1.4 16v x14xe motorkódal.Az alapjáratot nem ejti rendesen gázelvételnél,váltásnál,alacsony fordulaton gyenge,magasabb fordulaton megjön azért az ereje,+fogyasztás magas!Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
EGR kipucolva működik,Map szenzor új,motorhőmérékét érzékelő új,pillangó szelep kipucolva,alapjárati motor új,lambda szonda új,TPS szenzor új,befecskendező szelepek karbitisztítóval nyomáson +12v-tal át tisztítva porlasztási kép rendben benzinszivattyú szállítás leellenőrizve jó,benzinnyomás szabályzó új,az egész szívósor szétszedve újratömítve,mégis mintha gázadásnál farslevegő szívás hang jönne,de féktisztítóval,járó motornál körbefújkálva nem emelkedik az alapjárat.2022. jún. 26. 11:13
1/3 anonim válasza:
Én ennyi találomra végzett javítás helyett, kompresszió méréssel kezdtem volna.
2/3 anonim válasza:
Vezérlés a helyén van?
Szelepek zárnak rendesen?
3/3 A kérdező kommentje:
Ja én is azzal kezdtem,csak elfelejtettem leírni annyi mindent csináltam már,12-13bár miden hengerben tehát 1bár-nál nagyobb eltérés nincs,tehát elvileg jó. EVAP szelepet is kipucoltam, tele volt az aktív szén szűrőből származó apró darabkákkal működik, nyit zár csak a zárás nem a lg tökéletesebb, de ha ledugózom akkor se sokkal jobb,talán egy nagyon kicsivel.Ez számíthat olyan sokat? Azért nem cseréltem mert rohadt drága 60000-körül van a MEAT&DORIA ami tudtommal nem egy nagy márka.Ja és amit még nem írtam,hogy az alap gyertya,levegő szűrő,benzinszűrő csere persze meg volt.
2022. jún. 27. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!