Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha nincs kijelölve parkolóhely...

Ha nincs kijelölve parkolóhely, akkor miért állnak el sokan több autónyi helyet?

Figyelt kérdés
Vidéki rendezvényeken jellemző, hogy a korábban érkezők elállnak több autónyi helyet a keresztbe hosszában eldobált autókkal vagy egymástól méter távolságot kihagyva.
2023. okt. 24. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Biztos a 8-as szokott is így szokott parkolni. :D Úgy foglal el több helyet, hogy nem a többi autóhoz igazodik. Fél autónyi helyeket hagynak két autó között. Ami baromi nagy kihagyás, de nem fér oda be már senki. Csak két ilyen helyet összeadsz és már plusz egy autó elférne.

Tényleg idegesítő, mert így kevesebb autó fér el. Az én tippem, hogy vagy nem érdekli őket, csak saját magukkal vannak elfoglalva, vagy pedig nem tudnak parkolni. De az is lehet, hogy normálisan állt be eredetileg, csak mások már elmentek mellőle és az újak álltak túl messze, össze vissza.

2023. okt. 24. 12:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert semmi közlekedési érzékük nincs. Ha már egy valaki megállt, akkor én melléállok úgy, hogy a lehető legtöbb hely maradjon, vonal ide vagy oda. Matematikailag/számítástechnikailag optimálisan feltölteni a helyet egy NP-teljes probléma, ha nem tudod, mekkora és hány darab autó érkezik, pont olyan, mint a teregetés, ha nem tudod, mennyi és milyen ruha jön ki a mosógépből, csak folyamatában pakolod.

Na, a többségnek erről nemhogy fogalma sincs, de nem is érdekli, hogy segítse a helyzetet, csak megáll úgy, ahogy neki jólesik, aztán kit érdekel, hogy 1-2 óra múlva az újonnan érkező azt látja, hogy a sok f*sz miatt neki nincs helye, de lehetne.

2023. okt. 24. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:

"Azért, mert ha az elején érsz oda, fogalmad sincs, hogy kevés lesz ott a hely."

Mondjuk ha rendezvényre megyek akkor úgy parkolok, hogy lehetőleg másoknak is jusson hely. Függetlenül attól, hogy éppen mennyien vannak.

2023. okt. 24. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy rengeteg helyen, például túrázásoknál is látom ezt. Mindenhol is autók állnak, de akkora térközöket hagynak, hogy minden 3 autó között ott van +1 autónyi hely. Volt már olyan rendezvény, ahol ezt profin kezelték, minden autót irányítottak, és szóltak, ha valaki fél világgal arrébb állt.
2023. okt. 24. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy szoktam, hogy az előttem lévő lökhárítójáhiz gyakorlatilag hozzáér, a barátom meg az elé ugyanígy, így több autó elfér, az már minket nem kell foglalkoztaason, hogy a közepső nem tud kiállni
2023. okt. 29. 13:41
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 : Vicces, de ugye a merőleges parkolás a gyakoribb...
2023. okt. 30. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!