Pécs belvárosban az albérlőknek fizetniük kell az albérlet területén lévő parkolóhely használatáért?
Üdv mindenkinek!
Sajnos nem vagyok tisztában ezzel a városi parkolásos témaval kapcsolatban és titeket szeretnélek megkérdezni erről. Nemsokára Pécsen fogok lakni albérletben, és nem tudom hogy ha fizetnem is kell a parkolásért akkor annak van e valami kedvezményes díja, stb.. Előre is köszönöm a segítséget.
Azért ez nem ilyen egyszerű, ahogy az előző hozzászóló írja.
Pécsett a belvárosban több olyan rész is van, ami behajtási engedély köteles, ha ilyen helyen van az albérlet, akkor a behajtási engedélyt az autóra meg kell kérni a biokomnál, ami nem ingyenes, illetve úgy tudom, hogy a parkolás sem feltétlenül.
Ha nem ilyen övezetben van az albérlet, akkor lehet kedvezményes vagy ingyenes a parkolás.
Én javaslom, hogyha még nincs meg a konkrét hely, akkor a biokom oldalán nézz utána az övezeteknek és a zónáknak, ott részletesen le vannak írva a feltételek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!