A parkolóhelyek szélessége mikor lesz elegendő az ajtók
kinyitásához is?
Figyelt kérdés
Egy nagyon szűk helyre is probléma nélkül be lehet parkolni a mai autókkal. Viszont az elég rossz, hogy valamelyik oldalon mindig koppan az ajtó, amikor kinyitjuk.
Most vagy bazi nagy autód van, vagy kövér vagy, hogy nem férsz ki. Egyébként meg spórolnak a hellyel, hogy minél több autó beférjen. Sosem lesz több. Én azt sérelmezem, hogy nincsenek parkolóházak felénk, fizetnék is érte, ha őrzött lenne.
2023. máj. 31. 07:16
3/18 anonim válasza:
Egy alsó közép kategóriás átlagos autóval simán meglehet állni normálisan még a leg szűkebb lidl parkolóban is és ki is lehet szállni. De nyilván akinek Landcruiser van az menjen az Auchanba.
2023. máj. 31. 07:21
4/18 anonim válasza:
Alsó-középkategóriás közepes méretű autóm van és dagadt vagyok, mint a disznó. Pár éve voltam közel 140 kg is, de soha sehol nem csaptam oda az autóm ajtaját. Mondjuk az is igaz, hogy igyekszem a lehető legtávolabb állni mindenkitől. Nem érdekel, ha emiatt csak távolabb van hely és 2 percet sétálnom kell.
2023. máj. 31. 07:26
5/18 anonim válasza:
Tessék ennyi, meglehet oldani.
2023. máj. 31. 07:28
6/18 anonim válasza:
Inkább az a kérdés,hogy az autógyártók mikor állnak le a folyamatos méretnöveléssel? Egy 20 éves,kiskategóriás pl egy Ford Fiesta már akkorára hízott mint egy Focus. Márkák tűnnek el, és nyomják a SUV-okat.
#3 Fura,hogy pont a Lidl-t hoztad fel, mert csak ők szélesítették a parkolóhelyeiket, mikor az üzleteilben nagy átalakítást csináltak.
2023. máj. 31. 07:49
7/18 anonim válasza:
6os, keress rá. Debrecen faraktár utcai lidl.
2023. máj. 31. 08:04
8/18 anonim válasza:
Soha. Egyre több az autó, tehát egyre szűkebbre fogják szabni a parkolóhelyeket.
Ha teljesen ki akarod tárni az ajtót, akkor a parkoló végében állj meg, ha vannak még üres helyek.
2023. máj. 31. 08:32
9/18 krwkco válasza:
"A parkolóhelyek szélessége mikor lesz elegendő az ajtók kinyitásához is?"
Soha.
Azok a parkolóhelyek, ahol mindkét oldalon teljesen kinyithatók lennének az ajtók, túl nagy területet foglalnának el. (Ugyanakkora számú autónál.)
Az ajtókat óvatosan kell kinyitni. Ha az utas vagy a gyerekek erre nem képesek, akkor oda kell menni és tartani az ajtót.
Csak a rokkant parkolók olyan szélesek, hogy az ajtó ne ütközzön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!