Kovasky kérdése:
Ford Ranger 2014 2,2 nem éri el a üzemihőmérsékletet a gépjármú 1 óra tartós vezetés után sem ?
Figyelt kérdés
Valamint a belső fütés is langyos vagy hideg levegőt fúj bent az utastérben, mi lehet a baj?
Termosztátra panaszkodom, mert előtte az EGR hűtő ment tönkre és így a hűtővíz olajjal szennyeződött.
2023. okt. 17. 20:00
3/11 anonim válasza:
Mióta ilyen? Városban sem melegszik be?
#2 Jól írja, valószínűleg termosztát.
4/11 A kérdező kommentje:
pár napja mióta kihoztam a ford szervízből :D egr hűtő javítás miatt :D
2023. okt. 17. 20:26
5/11 anonim válasza:
Lehet hogy rosszul vagy egyáltalán nem lett légtelenítve a rendszer bontás után, az is okozhat ilyen tünetet.
6/11 anonim válasza:
Vidd vissza hogy légtelenítsék, vagy nézzék meg hogy van-e egyéb más probléma.
7/11 A kérdező kommentje:
Tegnap engedték le a hűtővizet majd raktak bele fagyállót .
2023. okt. 17. 20:40
8/11 anonim válasza:
Akkor levegős lesz. Nézz rá a kiegyenlítő tartályra hogy szinten van-e a hűtőfolyadék. Lehet hogy menet közben kidolgozza a levegő egy részét, ilyenkor után kell tölteni. De inkább vidd vissza a szakszerű légtelenítés okán.
9/11 A kérdező kommentje:
Szinten van a hűtőfolyadék néztem:D és alig melegszik :D
30km-re kéne vinni szakszervízbe :D céges autó :D
2023. okt. 17. 20:47
10/11 anonim válasza:
Nem is értem, szervízben volt, sz/r, akkor vissza kell vinni, garanciában javítsák, addig meg adjanak csereautót és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!