Szerintetek megpróbáljam megcsinálni a B kategóriás jogosítványt?
Hát figyelj az élet nem arról hogy mindent könnyen ad és ha a lámpalázat nem tudok leküzdeni az önmagát gerjesztő folyamat.
Úgyhogy ha érzed magadon hogy nem megy akkor ne erőltesd. Gyakoroltál megpróbáltad és kész nincs képességed hozzá. Szerintem neked sem jó érzés hogy olyasvalamiért szórod ki a pénzed aminek jelen állás szerint nincs értelme.
Írtad hogy ez a szorongás javulgat, de neked kell tudnod hogy képes leszel nem izgulni vagy sem. Persze évekkel később az ember változik, lehet ma már menne neked, de mivel baromi drága lett a jogsi szerzés így ezt legalább 6x érdemes átgondolni. Meg ha jogsis leszel kerülhetsz olyan forgalmi szitukba ahol aztán egyedül kell boldogulnod és lekezelni a helyzeteket, a kutya sem fog melletted ülni és segíteni, szóval én ezt is átgondolnám hogy menne-e egyáltalán.
Ha úgy érzed hogy most sem menne akkor hagyd.
"Tegyük fel, átmész a vizsgán. Tudnál majd önállóan, biztonságosan vezetni vagy azt is elizgulnád?"
Csak a vizsgán van gond. Nem vagyok ugyan jó képességű benne, de alapvetően ha nem volt vizsga, akkor egyáltalán nem voltam ideges.
"Szerintem ne. Nem kell mindenkinek sikeresnek lennie az életben."
A siker relatív.
#1 és #3: Javul a dolog, de nem érzem, hogy teljesen jól lennék még. Inkább várok vele, először helyre teszem a szorongást és csak aztán megyek oda.
Köszönöm a válaszokat.
Tegyük föl azt tanácsolom, szerezd meg ajogosítványt.
Sok pénz sok idegeskedés, kudarcok, pótórák, még mindignem az igaz, stresszelsz, félsz, aztán egy év múlva csinálsz egy totálkárt.
Ki lesz a hibás?
Persze hogy én, mert rábeszéltelek.
Vagy:
Tegyük föl azt mondom, nem kell neked jogosítvány.
Kimarad az életedből rengeteg élmény, utazás kaland, barátságok,stb.
Életed végéig ott a tüske, hogy húúú mi lett volna ha...
Ki lesz a hibás?
Persze hogy én, mert lebeszéltelek.
Na melyiket választod?
Állítólag felnőtt, gondolkodásra és cselekvésre képes ember vagy.
Ugye?🤢
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!