Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az új Peugeot 208-as és a...

Az új Peugeot 208-as és a 2023-mas Mitsubishi Space Star között szerintetek melyik lehet a jobbik választás?

Figyelt kérdés

2023. okt. 12. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Az új Peugeot 208 szerintem egy baromi jó kisautó. Ha csinálsz egy ShareNow-t, ki is tudod próbálni, van náluk néhány.

A Space Star igazából elég régi konstrukció, az egyik legolcsóbb ma újonnan megvehető autó. Nincs a 208 szintjén minőségben, hosszú távú megbízhatóságban talán többet tud, de az még sokáig nem téma egy új autónál.

2023. okt. 12. 19:33
 2/9 A kérdező kommentje:
A ShareNow-t nem ismertem- köszi, hogy megemlítetted. Ha meglesz a jogosítványom, lehet, hogy ki is fogom próbálni! :)
2023. okt. 13. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Ég és föld a különbség - a Mitsubishi Space Star inkább a kifutó 108 (nálunk Toyota Aygoként forgalmazták) ellenfele. Pár éve kapott egy frissítést amivel azért elég pofás lett (LED fényszórók, multimédia, biztonsági extrák), de alapvetően egy dzsunkalakóknak szánt fapados jármű. Kb. az a tervezési filozófiája, hogy a pakisztáni szövönők is megengedhessék maguknak, az indonéz dzsungel legmélyén is meg lehessen szerelni és a civilizációtól legtávolabb eső benzinkút üzemanyaga se tegye tönkre.

A 208 ezzel szemben egy modern, kulturált kisautó. Kb. olyan, mint ha a régi Suzuki Swiftet hasonlítanád a vele egy időben piacra dobott Mini Cooperrel.

2023. okt. 13. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:

@3, érdekes hasonlat, nekem is eszembe jutott mert pont van itthon mindkettő, egy 2002-es jól extrázott 1.3 16V Swift, meg egy 2001-es korai Mini Cooper.

Nagyon durva belegondolni hogy a Mini régebbi autó mint a jól bevált öreg Swiftünk. Ég és föld a két autó, nyilván a Mini javára.

2023. okt. 15. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Annak is volt már egy pár inkarnációja, típusa, tényleg
2023. okt. 16. 08:01
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

“Nagyon durva belegondolni hogy a Mini régebbi autó mint a jól bevált öreg Swiftünk. Ég és föld a két autó, nyilván a Mini javára.”

A mini javára???!!!

2023. okt. 20. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
@6 - ezek szerint még nem ültél mindkettőben, ha igen, akkor ez a kérdés nem is merülne fel. De én biztos nem tudom, végülis csak pont nekem van ez a két autóm, te barom. :D
2023. okt. 21. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Újabb Suzukiba még nem ültem, csak Acrossban ami Toyota.

Miniben már ültem, többen is és egy kalap sz@r.

Nem gondolom, hogy vmi akár Suzuki vagy Dacia tud ennél sz@rabb lenni.

2023. okt. 21. 23:49
 9/9 anonim ***** válasza:

A SpaceStarhoz nem nagyon van alkatrész, ami van, annak az ára csillagászati (kivéve a kopó-fogyókat) Hátra felé a holttere hatalmas.

A Peugeotról nem tudok nyilatkozni.

2023. okt. 22. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!