Mikor kell csak a helyzetjelző lámpát használni tompított fényszóró nélkül?
Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 19:22
1/2 anonim válasza:
Csak álló autónál lehetne csak a helyzetjelzőket használni, minden egyébb esetben tompított, vagy nappali menetfény. Én se értem azokat akik azt gondolják,hogy elég elöl a helyzetjelzőig felkapcsolni a világítást. Talán azt hiszik az olyan mint a nappali menetfény, vagy hogy tompítottal jelentősen többet fogyasztana a kocsijuk.
2/2 anonim válasza:
Benne van a nevében, helyzetedet jelzi, hogyha veszélyes helyen állsz, vakítás nélkül tudod a helyzetedet jelezni. Le kéne szokni a tompítottal egyhelyben állásról, mert vakít. Olyankor én felnyomom szépen a refit a parkoló idiótára hadd élvezze ő is a vakítást amikor tompítottal parkol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!