Melyik téligumit vegyem meg ,hogy jó is legyen de ne is menjen rá a fizetésem jó része? sajnos nincs rá 150k :/ 205/55R16 2008 seat leon 1p , 1,4 tsi
Azta! :O Jó nagy drágulás volt egy év alatt is. Megint!
Tavaly vettem új téli gumit, pont ebben a méretben. Már akkor is mindenki sopánkodott, hogy milyen horror árak vannak. Ehhez képest kb 10.000-rel olcsóbb volt akkor még darabja!
Nem ertelek, kerdezo!
Egy ilyen kis autora 16-os, majd 17-es gumit akarsz, de a penzt sajnalod ra.
Mi A6 Allroadot hasznaltunk 17-es gumival.
"Egy ilyen kis autora 16-os, majd 17-es gumit..."
Egy Seat Leon azért nem egy tipikusan városi miniautó. Összehasonlításul az ennél öregebb 5 ajtós H Astrámon (szerintem nem sokkal nagyobb autó) is gyárilag 17"-os alufelnik voltak.
Érdemes 5db ot venni.Mióta úgy jártam hogy a 2. szezonban egy padka kihasította az oldalfalat,oké veszek 1 et.Aha már nem gyártják.Azóta 5 öt veszek.
Össze kell húzni a nadrágszíjat,vagy gyorskölcsönt felvenni,de a fék,futómű,gumi,olaj,üzemanyag,ezeken nem szabad,nem érdemes spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!