Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsisnak első autónak...

Friss jogsisnak első autónak mit érdemes venni?

Figyelt kérdés

Több nézőpontot olvastam már. Viszont nemrég egy ismerős mondta, hogy első autónak olyat vegyek, amit "nem sajnálok".

Tehát ne a szerelemautót, ne drágát... stb.

Volt, aki elsőnek az Opel Corsát, és a Renault Cliót javasolta.

Vélemények érdekelnének.

Szempont: vigyen el A-ból B-be, alacsony fogyasztás, alacsony szervizköltségek, megbízhatóság 2-3 évre, amíg némi rutint szerzek, hogy megvehessem az álomautót.

Ki mit javasol?

2023. szept. 17. 10:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

"Ha meg úgy érzed, hogy össze-vissza fogod karcolgatni meg törögetni az autót, akkor még vegyél húsz pótórát inkább, mert nem vagy alkalmas a vezetésre."

Tökmindegy, 20-30 pótórával sem leszel olyan szinten, mint akár csak fél év rendszeres önálló vezetés után. Nem viccből van, hogy a biztosítóktól kezdve az autómegosztókig mindenki nagyobb kockázatnak tekinti a friss jogsit. Nem tudom, miért pont a kérdezőnek kéne azt hinnie magáról, hogy ő kivételes.

2023. szept. 17. 20:05
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 nem értek egyet, az oktató is mondta az órákon, illetve én is tapasztaltam magamon és többeken is, hogy a kezdő vezető sokkal óvatosabb, ez alapján a logika alapján első kocsinak egy szépet kell venni, amit 2-3 év múlva el kell venni, utána jöhet egy bontószökevény, újabb pár év múlva jöhet megint az, amit szeretsz vezetni és ránézni?
2023. szept. 18. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!