Érdemes egy 900 ezret érő autóba 350 ezerért 3db porlasztót cserélni? 1.4 tdci fusion.
Az így most nem 900 ezret ér, hanem max 200 ezret.
Ezek a porlasztóhibás CR dízelek ennyit érnek.
Sokszor kicserélik őket, aztán nem is az volt a hiba.
Bennem felvetődik a kérdés, hogy miért 3-at? Mi lesz a negyedikkel? Vagy mind a négyet cserélni vagy felújítattni kell, vagy nem érdemes hozzányúlni.
Legolcsóbban egy felújítással járnál.
#7 Attól még egy bevizsgálás annak az 1-nek is kellene. Nem tudom, hogy ebben van-e kettőstömegű, de azokat elég egy nem megfelelően működö befecskendező, hogy tönkrevágja.
Én azt javasolnám továbbra is, hogy mind a 4-et vidd el egy erre szakosodott céghez felújítatni, és valószínűleg megúszod jóval olcsóbban a műveletet.
Sajnos az másodlagos dolog, hogy mennyit ér a kocsid, mert ha veszel másikat, arra is költhetsz majd talán még többet is.
Az örök kérdés minden hasonló kérdésnél: 350 ezret kell költened az autóra. Ha ráköltöd, lesz egy működő autód. Mi a másik opciód? Eladod? Megspórolsz 350 ezret + kapsz 200 ezret. 550 ezerből (mínusz az átírás, biztosítás, stb) tudsz venni működőképes autót? Nem.
Akkor szerintem meg is van a válasz, hogy megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!