Érdemes mind a 4 porlasztót cserélni?
A kocsi egy Volkswagen Passat B7 2011 1.6 TDI CAYC, egy éve vettem és a utóbbi időben startolás után eléggé rángatott a motor és a fogyasztása is jelentősen megnövekedett. Diagnosztikával lemértem a porlasztókat, harmadikra és a negyedikre nagy értéket mutatott. Elvittem szervízbe és igen a kettőt mindenféleképpen cserélni kell, de hogy ajánlják az összeset cserélni ami 1200 euróba fájna. Eredeti Continentálokra cserélnék, jelenleg BOSCH van benne.
Személy szerint csak a kettőt cserélném és esetleg majd később a maradék kettőtt ha meghibásodnának. Vagy ez így rossz ötlet?
Nincs benne tapasztalatom, első kocsim és eddig a legnagyobb összeg amit ráköltöttem az 300€ csupán kozmetikai hibákra és hát a mostani javítás ára nem valami hízelgő.
A kocsin most lesz 190K km.
Mit gondoltok?
Esteleg beszélj velük ez ügyben inkább
Nem fontos cserélni,ha bevizsgálják és jónak bizonyul.
Ehhez ki kell szerelni és elvinni egy "adagolós" műhelybe, ahol bemérik és megmondják hogy milyen.
Diaggal a korrekciót látod csak. Támpontnak jó, de csak erre nem szabad hagyatkozni.
Volkswagen? TDI ?
Érdemes minél hamarabb megszabadulni tőle!
Igen, az ilyet illik egyszerre cserélni :)
(ilyenkor azért örülök hogy nekem nem 100e darabja hanem csak pár ezer forint :D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!