Opel Insignia... szabad venni?
Sziasztok autó vásárlás előtt állok nagyon tetszik a
típus viszont annyi negatív és pozítív vélemény van
neten hogy nem igazán tudok eligazodni ebben kérném a
segítségeteket..
Figyelt kérdés
Minden képpen benzinest szeretnék egyelőre 1.6 turbó vagy 18.szívón gondolkozom ti melyiket ajánljátok?
Nem tudom mi tetszik neked , de egy bunkó ocsmány valami.
Amikor új volt , a szaklapok akkor már lehúzták mint a budit.
2023. szept. 14. 18:29
2/11 anonim válasza:
Insignia szerviz oldalán találsz gyakori hibákat összeszedve, turbó felejtos# szívó 1.8 még viszonylag vállalható, bár váltó hiba arra is jellemző, meg a motornak is van 1-2 háklis pontja, de nem olyan drága dolgok. Nehéz a konkurensekhez képest, szóval többet fog fogyasztani, illetve nem túl tágas a beltér. Ha ez a szíved vágya, egy gázszettet rakatnék bele, meg váltó olajcsere rendszeresen.
2023. szept. 14. 18:34
3/11 anonim válasza:
Cégnél van egy mk1-es, 1.8 szívó benzin. Volt egy kiküldetéses meló és akkor 2 napig használtam. A kényelmével nem volt bajom, de ezzel a motorral elég lomha volt számomra.
2023. szept. 14. 19:04
4/11 anonim válasza:
#3 igazából az a baj fenntartás/megbízhatóság szempontból, hogy vagy ez, vagy a legerősebb V6, kettő között mind nyűgös
2023. szept. 14. 19:08
5/11 anonim válasza:
Tilos.
2023. szept. 14. 19:08
6/11 anonim válasza:
Menekülj tőle.
2023. szept. 14. 20:07
7/11 anonim válasza:
A motorválasztékból gondolom, hogy ez még A-s Insignia. Céges autóként volt hozzá szerencsém, 180Le-s 1.6T motorral. Nem igazán nyűgözött le. El lehetett vele gurulgatni, de nem volt egy erőművész.
B Insigniát viszont simán vennék.
2023. szept. 14. 20:12
8/11 anonim válasza:
Én jót még nem hallottam egyikről sem.
Volt egy egesz céges flotta kb 10 db, es eelőfordult, hogy egyszerre 2 v 3 is nem tervezett szervizen volt eppen. Sajat autónak nem vennem, bar elismerem a forma jó.
2023. szept. 14. 21:57
9/11 anonim válasza:
Vízhűtéses turbója tud elrepedni elég keményen és akkor olyan mintha hengerfejes lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!