Opel Insignia kerékagy átmérő?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy ismerős kért meg, hogy szerezzek első generációs 1.8 benzin Insigniához pótkereket, de a méretek tisztázatlanok. Gumiméret adott, felniről is találtam annyit, hogy 6.5 vagy 7J és ET41, de nem tudom mekkora a kerékagy átmérő.
Valakinek esetleg van információja erről?
2023. márc. 17. 05:59
1/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, mérje meg ő vagy nézzen utána, mert ha te elnézed akkor a tied lesz az.
2/9 A kérdező kommentje:
#1 Hát egyesek tudod szívesen segítenek olyannak, aki nem ért hozzá és nem szarnak le mindenkit maguk körül. De azért köszönöm a tanácsot.
2023. márc. 17. 07:14
3/9 anonim válasza:
"Hát egyesek tudod szívesen segítenek olyannak, aki nem ért hozzá" dehát ezek szerint te sem értesz hozzá, akkor mit akarsz segíteni?
Konkrétan fél perces Google keresés volt és megtaláltam, hogy 67,1mm az átmérője.
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Nincs előttem az autó. Ha itt lenne, hidd el nem okozna problémát lemérni. Google-t én is tudok használni, csak nem kellően megbízható, ráadásul többféle méret is létezik, kerestem kerékagyat, hogy milyen paraméterei vannak, de kétféle méretét is kiad, mert szarok a keresők és sokszor olyat is kiadnak, ami valami máshoz, pl. másik motorhoz van. Ezért írtam a motort és kérdeztem itt, hátha valakinek van konkrét személyes ismerete.
2023. márc. 17. 09:56
5/9 anonim válasza:
Típuson belül nincs kétféle méretű agyátmérő.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 Akkor biztos a kerékagy gyártója téved.
2023. márc. 17. 10:45
7/9 anonim válasza:
Nem, csak valamit rosszul néztél.
67,1mm volt neki, és kész.
8/9 anonim válasza:
Mindenki téved csak te nem kérdező!!
9/9 anonim válasza:
Pótkerék: Insignia A-hoz felni, 17"- 20"-ig amit csak szeretne. Mindegyik jó hozzá. Nem kell kerékagyat méregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!